Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Αποτελέσματα House of Hardcore 6

Χθες βράδυ, 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το έκτο House of Hardcore show και κατά γενική ομολογία ήταν καλό από άποψη αγώνων, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Συναρπαστικό φινάλε

Το main event ήταν Bad Influence (Frankie Kazarian & Christopher Daniels) εναντίον των Young Bucks. Νικητές οι τελευταίοι σε έναν τρομερό αγώνα, άποψη κόσμου που ξετρελάθηκε.

Μετά το ματς, οι Nasty Boys επιτέθηκαν στους νικητές, μέχρι να εμφανιστεί ο Sandman, να τους διώξει, και να πανηγυρίσει με τις δύο ομάδες που αγωνίστηκαν και να γνωρίσει τρομερή αποθέωση.

Πολύ καλή τριάδα

Ο Carlito νίκησε τους Matt Hardy και Tommy Dreamer. Ένας διασκεδαστικός αγώνας. Στο πλευρό του Hardy η Reby Sky, o Carlito είχε τρία άτομα και των δύο φύλων μαζί του, και ο Dreamer εκτός από τον Terry Funk, εμφάνισε σαν έκπληξη και την Candice Michelle μαζί του.

Αλλαγή αγώνα

Ο Striker είχε κανονικά αγώνα με τον Chavo Guerrero, αλλά όπως θα γίνει... αντιληπτό, κάτι άλλαξε. Οι Matt Striker & Gangrel έχασαν από τους Rikishi & X-Pac. Το ματς χαρακτηρίστηκε καλό, λόγω των αντιδράσεων του κοινού. Οι τέσσερίς τους, χόρεψαν μετά το ματς, στην μουσική των 2cool.

Ευτυχισμένο ζευγάρι

Ο Lance Storm ηττήθηκε από τον Mike Bennett, ο οποίος είχε μαζί του την Maria Kanellis. Η Μaria απέφυγε μια κλωτσιά του Storm, η οποία χτύπησε τον Bennett, που όμως αντεπιτέθηκε και πήρε την νίκη. Το ζευγάρι δεν είχε πρόβλημα στην σχέση του πάντως.

Το ξεκίνημα

Στον εναρκτήριο αγώνα της βραδιάς, και αφού είχε προηγηθεί το event με τους θρύλους, τις ερωταπαντήσεις τους και τα αυτόγραφα, ο Joey Ryan νίκησε τον Tommaso Ciampa. Μικρός αλλά καλός αγώνας.

Αδιάφορο σκηνικό

Ο Chris Masters διεξήγαγε διαγωνισμό ποιος θα σπάσει την λαβή του Masterlock. Αφού επιτέθηκε σε Bushwhacker Luke, Balls Mahoney και Ezekiel Jackson, ο King Mo τον έβαλε στην θέση του. Ο κόσμος δεν ήταν ξετρελαμένος, αλλά δεν φάνηκε δυσαρεστημένος με αυτό το σκηνικό.

Γιούχα για Pearce

Ο Adam Pearce ηττήθηκε από τον Bob Holly. Το κοινό ήταν πολύ απογοητευμένο από το ματς, και μάλιστα τα έβαλε με τον Pearce, στον οποίο φώναζε να σταματήσει να παλεύει.

Τραγικό ματς

Ο Aaron Aguilera έκατσε και έχασε από τον 72χρονο Mil Mascaras, σε ένα ματς παρωδία. Ο Mascaras γνωστός ότι δεν δέχεται να "πουλήσει" κινήσεις αντιπάλου, δεν μπορούσε να κάνει βασικές λαβές.

Παρόλα αυτά, ο αντίπαλός του, έκανε το καθήκον του, δηλαδή δεχόταν μόνο τις επιθέσεις του αντιπάλου του. Ένας θρύλος ο Mascaras, αλλά αυτό το πράγμα απαράδεκτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *