Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Αποτελέσματα House of Hardcore V (7/6)

Σε ένα λίγο άνω του μετρίου σόου, που είχε καλούς αγώνες, το House of Hardcore 5, ήταν μια μικρή διαφήμιση στο TNA, με τον AJ Styles και τον Abyss, να μιλούν με καλά λόγια για το promotion της Dixie Carter.

Το ματς της βραδιάς

Στον αγώνα της βραδιάς, Kevin Steen vs. AJ Styles, που διεξήχθη στο main event του σόου, οι δύο παλαιστές πρόσφεραν και το καλύτερο ματς της βραδιάς. Νικητής αναδείχτηκε ο AJ, που μίλησε με καλά λόγια για τους παλαιστές του TNA που έδωσαν αγώνες στο σόου, αλλά και για την εταιρεία.

Το promo του Abyss

Σε αγώνα Monster’s Ball, ο Abyss νίκησε τον Tommy Dreamer, με ένα μέτριο θέαμα. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το promo του πρώτου, μετά την νίκη του. Είπε πως το καλύτερο promotion είναι το TNA και πως είναι ο νέος άρχοντας του extreme.

Εξαιρετικοί Hero & Pearce

Δύο σπουδαίοι παλαιστές, ο Adam Pearce και ο Chris Hero, έδωσαν μια ωραία παράσταση, σε ένα ματς με αρκετή χρονική διάρκεια. Ο Pearce εξαιρετικός στον ρόλο του heel και ο Hero, εξαιρετικός γενικά, ήταν αυτός που νίκησε.

Πάλι νίκη για Influence

Ακόμα μια νίκη πήραν οι Christopher Daniels και Frankie Kazarian. Οι Tony Nese & Petey Williams που αντιμετώπισαν τους Bad Influence, τα έδωσαν όλα, πρόσφεραν όλοι μαζί ένα καλό ματς, αλλά οι νικητές ήταν αναμενόμενοι.

Η καλύτερη tag team δράση

Εξαιρετική tag team δράση, προσέφεραν οι Eddie Kingston & Homicide εναντίον των CW Anderson & Devon. Οι δύο τελευταίοι πήραν την νίκη, αλλά όλοι τους τα έδωσαν όλα και ήταν πολύ καλή η συνεργασία των δύο πρώτων.

Το Triple Threat του σόου

Στο Triple Threat Match της βραδιάς οι Drew Gulak, Ben Ortiz και Lance Anoai βρέθηκαν αντιμέτωποι και όλοι είχαν τις στιγμές τους. Την νίκη "έκλεψε" ο Gulak.

Εντυπωσιακοί οι νικητές

Αρκετή δράση στον 6 man Tag Team Match, όπου οι Vik Dalishus, Dan Barry και Bill Carr, αντιμετώπισαν τους εντυπωσιακούς Gangrel, Cerebus και Fungus. Οι τρεις τελευταίοι πήραν την νίκη.

Τιμήθηκε η μνήμη του ECW

Σε ένα αρκετά μικρό σε χρόνο, αλλά καλό ματς, όπου ο Danny Doring τίμησε αρκετές στιγμές την μνήμη του ECW, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Little Guido.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *