Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Jim Ross για το Raw και το heel turn του Rollins!

Για το heel turn του Seth Rollins που έλαβε χώρα στο χθεσινό Monday Night Raw,για την άποψη του για το μέλλον του Roman Reigns αλλά και για πολλά άλλα μίλησε ο Jim Ross, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.


Συγκεκριμένα είπε τα εξής:

Το χθεσινό Raw ήταν ένα καλό σόου με ένα "καυτό" τέλος. Ως εκ τούτου αυτό που θα κρατήσουν οι περισσότεροι από την χθεσινή βραδιά είναι η εικόνα του Seth Rollins να γυρνά την πλάτη του στους Dean Ambrose και Roman Reigns και να συμμαχεί με τον Triple H και τον Randy Orton.
Σίγουρα όμως έγινε έτσι; 
Πάντα πίστευα ότι ο Dean Ambrose είναι ο heel της Shield αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Rollins να αναλαμβάνει να κάνει την βρώμικη δουλειά, αν και θα προτιμούσα τα τρία μέλη της Shield να παραμείνουν μαζί για λίγο ακόμα. Όπως φαίνεται, το WWE ένιωσε την υποχρέωση να ανακατέψει την τράπουλα, κάτι το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό. Υποθέτω ότι αρκετά "ντόμινο" θα πέσουν ακόμα όσο περνάει ο καιρός και η εταιρεία ετοιμάζεται για την προώθηση του Summerslam. Με άλλα λόγια, θεωρώ ότι η εταιρία διαθέτει ακόμα κάποια χαρτιά που δεν θα ρίξει στο τραπέζι μέχρι τον Αύγουστο. 
O Rollins έχει ικανότητα στο μικρόφωνο και είναι εξαιρετικά αθλητικός,δύο γνωρίσματα απαραίτητα για να γίνεις ένας πετυχημένος "κακός" στο pro-wrestling.Ο Rollins είναι μια μηχανή που βρυχάται,όπως ακριβώς ο HBK πίσω στην εποχή που ήταν heel.

Μιλώντας για τον Roman Reigns, ο Jim Ross γράφει:
Ακόμα θεωρώ ότι ο Roman Reigns είναι αυτός που θα αποχωρήσει από την Wrestlemania 31 ως ο πρωταθλητής.
Ο Ross μίλησε ακόμα για τον Bad News Barret και την κατάσταση του Intercontinental Championship λέγοντας:
Με έκπληξη είδα τον Wade Barret να χάνει,αν και πολλοί θεωρούν ότι δεν είναι σοβαρό ο κάτοχος του τίτλου να χάνει σε ένα tag team match. Δεν καθορίζεται ο τίτλος φυσικά σε ένα τέτοιο μάτς αλλά όπως και να χει... Πάνω στην ώρα που έλεγα ότι το Intercontinental Championship αποκτούσε και πάλι σημασία. 
Σχολιάζοντας τις υπόλοιπες στιγμές του Raw, επίσης είπε :
Ωραία ανταλλαγή λόγων μεταξύ Stephanie McMahon και John Cena. Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι με τι λέξεις μεταξύ τους.
Αναφορά στον Charlie Sheen στο RAW; Αλήθεια; Παρ' όλα αυτά ακόμα απολαμβάνω την Alicia Fox. 
Μου άρεσε ο αγώνας μεταξύ Usos και Wyatts. Πίστευα ότι και οι δύο ομάδες θα μας έδιναν πολύ λιγότερα μετά την σύγκρουση τους στο Payback της Κυριακής. Δεν το βάζουν κάτω αυτοί οι τύποι. 
Περισσότερο όμως ήταν έκπληξη για μένα το γεγονός ότι ο Dolph Ziggler έχασε ξανά στο RAW και δεν κατάφερε να προκριθεί στο Money In The Bank Ladder Match, αλλά θεωρώ ότι με κάποιο τρόπο δεν θα παραμείνει εκτός του παιχνιδιού. Ίσως είναι αποκλειστικά στην φαντασία μου, αλλά δεν θα ήταν απίστευτο ο Dolph να αποχωρήσει από το MITB ως ο καινούριος πρωταθλητής; 

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

swstos!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *