Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Τι συνέβη με Josh Mathews και WWE - TNA

Ο δημοσιογράφος Josh Mathews είναι από χθες παρελθόν από το WWE.

Η ξαφνική απόλυσή του, που κανένας δεν μπορεί να πει ότι περίμενε, δεν έγινε λόγω κάποιου λάθους ή κάτι παρασκηνιακό, αλλά απλούστατα για μείωση εξόδων, κι αφού ήταν ο τελευταίος της λίστας των σχολιαστών της εταιρείας, ο κλήρος έπεσε σε εκείνον.

Δεν κατάφερε ποτέ να κάνει το κάτι παραπάνω και αισθητή την παρουσία του, και τελευταία έμεινε στον ρόλο για τον παρουσιαστή των preshows στα σόου του WWE.

Λίγες ώρες αφότου απολύθηκε, βρέθηκε στα παρασκήνια του TNA, χθες στην Νέα Υόρκη, που έγιναν και γίνονται γυρίσματα επεισοδίων. Αυτό οδήγησε το WWE -μάλλον- να σταματήσει να τον ακολουθεί από το twitter, αφού έκανε κακή διαφήμιση όπως αναφέρθηκε.

Βέβαια, το να μπορέσει να δουλέψει για το αντίπαλο promotion της πρώην εταιρείας που εργαζόταν, δεν είναι εφικτό άμεσα, αφού λογικά όπως και κάθε εργαζόμενος που απολύεται, έχει τον όρο πως για 90 μέρες τα δικαιώματά του, τα κρατά το WWE.

Αυτό αλλάζει σε περίπτωση που ο Mathews και ο καθένας, δεχτεί να πληρώσει τον όρο αυτόν. Λέτε να το κάνει; Τι ισχύει με εκείνον και το TNA πάντως δεν έχει διευκρινιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *