Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Νέα για McIntyre, Bourne, Crime Time και Tatsu

Συμφωνίες για δουλειές μετά την απόλυσή τους από το WWE έχουν ξεκινήσει να κλείνουν όλοι οι παλαιστές που έμειναν ελεύθεροι.

Ο Drew McIntyre, που πλέον θα χρησιμοποιεί το αληθινό του όνομα, Drew Galloway, έγινε γνωστό πως θα εμφανιστεί για το FWE, στις 3 και 4 Οκτωβρίου, μισό μήνα και κάτι, αφότου εκπνεύσει ο όρος που δεν του επιτρέπει εμφανίσεις μακριά από το WWE.

Παρά αυτόν τον όρο πάντως, ο Evan Bourne βρέθηκε στο χθεσινό σόου του Ring of Honor, το Best in the World 2014, και μίλησε με πολλούς παλιούς γνωστούς, αφού υπήρξε παλαιστής του promotion από το 2004 έως το 2007, γνωστός ως Matt Sydal. Έτσι, τα σενάρια για επιστροφή του, ξεκίνησαν για τα καλά.

Μέσω twitter, οι Crime Time, Shad Gaspard και JTG, έστειλαν υπονοούμενα προς TNA μεριά. Συγκεκριμένα ο πρώτος, ανέβασε αναφερόμενος στον παρτενέρ του, αν έχει το τηλέφωνο της Dixie Carter, για να την ενημερώσει πως επανενώθηκαν και είναι ελεύθεροι.

Τέλος, αρκετές προτάσεις φαίνεται πως έχει ο Yoshi Tatsu, αφού τα promotion της χώρας του, All Japan Pro Wrestling και Wrestle-1, του έχουν καταθέσει προτάσεις. Ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής παρόλα αυτά, αφού αισθάνεται πιο γνωστός εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *