Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Για την απόλυσή του μίλησε ο McIntyre

Στην εκπομπή του Chris Jericho, "Talk is Jericho" βρέθηκε ο Drew McIntyre που πρόσφατα απολύθηκε από το WWE.

Αρχικά ο Jericho του τόνισε πως σοκαρίστηκε και δεν περίμενε την απόλυσή του, ενώ ο McIntyre απάντησε πως ακόμα και ο άνθρωπος που του τηλεφώνησε για να του το ανακοινώσει, ο Mark Carrano, δεν το είχε συνειδητοποιήσει.

Πλέον, ο Drew θα εμφανίζεται στην ανεξάρτητη σκηνή pro wrestling, με το πραγματικό του όνομα, Drew Galloway, καθώς τα δικαιώματα για το "McIntyre" τα έχει το WWE.

Αναφέρθηκε στην ομάδα 3MB που έγινε μέλος ξαφνικά και άμεσα, με εντολή Vince McMahon. Ενώ είχε πάρει εντολή να αγωνιστεί ως face σε ένα ματς με τον Jinder Mahal, και αυτό πήγε πολύ καλά, μετά τον αγώνα, του ανακοινώθηκε πως αυτός και ο Mahal θα γίνουν ομάδα με τον Heath Slatet.

Τα πράγματα όμως για τους τρεις τους δεν πήγαν καλά, παρόλο που υπήρξαν διάφορα πλάνα και συζητήσεις, αφού ο McIntyre ήταν τραυματίας στο χέρι του, για περίπου έξι μήνες. Όπως τόνισε, όταν επέστρεψε στην δράση είχαν γίνει ήδη jobbers.

Τέλος, για την συνέχεια της καριέρας του, εμφανίστηκε αγχωμένος αλλά και ενθουσιασμένος να αντιμετωπίσει παλαιστές της ανεξάρτητης σκηνής, όπως ο AJ Styles και δεν έκρυψε την επιθυμία του, μια μέρα να γυρίσει στο WWE αν τα καταφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *