Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Money in the Bank (29/6): Στον... 15ο ουρανό!

Θέαμα που δεν μπορούσε να λείπει, χάρισε το pay per view Money in the Bank, αλλά όχι ιδιαίτερες εκπλήξεις, αφού και ο νέος Πρωταθλητής WWE και ο κάτοχος της βαλίτσας - συμβόλαιο τίτλου, ήταν δύο από τις αναμενόμενες επιλογές. Το ματς της βραδιάς, ο αγώνας για την βαλίτσα! Επικό και το ματς για τους Tag Team τίτλους!

Το spoiler της Amazon βγαίνει αληθινό

15ος Παγκόσμιος Τίτλος για τον John Cena. Σε ένα μέτριο Ladder Match για το WWE World Heavyweight Championship, που έλειψαν οι εντυπωσιακές και επικίνδυνες κινήσεις, ο 'Champ' επέστρεψε στην κορυφή μετά από αρκετό καιρό χωρίς "χρυσάφι".


Όλοι είχαν τις ευκαιρίες τους, εκτός του Kane που έκανε τα πάντα για να κατακτήσει τον τίτλο ο Randy Orton (που μάτωσε πολύ άσχημα στην διάρκεια του ματς), βγάζοντας νοκ άουτ πολλές φορές τον Roman Reigns και τους υπολοίπους (Cesaro, Alberto Del Rio, Bray Wyatt και Sheamus).


Οι Authority (Triple H & Stephanie McMahon), παρακολούθησαν δίπλα στους σχολιαστές και στο τέλος έμειναν να τραβάνε τα μαλλιά τους.


Του την έδωσε η Authority

Και σε αυτό το ματς η βοήθεια του Kane. Ο Seth Rollins ξεκρέμασε την βαλίτσα του Money in the Bank και πανηγύρισε με την Authority (Triple H και Stephanie McMahon).


Ο "Demon" Kane εμφανίστηκε όταν ο Dean Ambrose ήταν έτοιμος να την ξεκρεμάσει εκείνος, του επιτέθηκε και τον έβγαλε νοκ άουτ. Νωρίτερα στο ματς ο Ambrose φάνηκε να αποχωρεί ως τραυματίας αλλά επέστρεψε.


Απουσία λόγω τραυματισμού για Bad News Barrett. Τρομερός πόνος στα κορμιά όλων των παλαιστών που αγωνίστηκαν, θυμίζουμε συμμετείχαν και οι Dolph Ziggler, Rob Van Dam, Kofi Kingston και Jack Swagger.


Όρθιοι μετά από ματσάρα!

Σε έναν επικό αγώνα tag team, που θα μείνει σίγουρα στην ιστορία των καλύτερων αγώνων της κατηγορίας, οι Πρωταθλητές Tag Team, The Usos, υπερασπίστηκαν με επιτυχία τους Τίτλους, εναντίον των Luke Harper & Erick Rowan της Wyatt Family. Το ματς τα είχε όλα, με πολλές εναλλαγές και συνεχόμενα near falls.


Νέα εγχείρηση ο Daniel Bryan

Στο preshow είδαμε την συνέντευξη του Daniel Bryan, που ανακοίνωσε πως η επιστροφή του στα ρινγκ θα καθυστερήσει κι άλλο, αφού θα περάσει ξανά από χειρουργείο, λόγω του ότι το χέρι του δεν αναρρώνει με σωστό ρυθμό. Ο Bo Dallas τον διέκοψε για να γίνει ρεζίλι και να αποχωρήσει. Ζεστός ο κόσμος, φώναξε δυνατά το "Yes, Yes, Yes", που μάλλον του έχει λείψει.


"Αστέρι" ο νέος Cody Rhodes

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Stardust στον tag team αγώνα που είχε μαζί με τον Goldust, εναντίον των Ryback και Curtis Axel. Φυσικά νίκησαν οι δύο πρώτοι, που μετά το ματς απέφυγαν και επίθεση από τους αντιπάλους τους.


Σκληρό καρύδι ο Big E

Τον πιο δύσκολο αγώνα της έως τώρα καριέρας του, στο κύριο ρόστερ του WWE, έδωσε ο Rusev. Νίκησε τον Big E, αλλά σημασία έχει ότι είδαμε μερικές κινήσεις παραπάνω και αρκετή διάρκεια σε αγώνα του Βούλγαρου, που έφτασε κοντά στην πρώτη του ήττα, αλλά την απέφυγε. Η Ρωσίδα, Lana, έκανε το κλασσικό promo για την πατρίδα της πριν το ματς.


Ένα 'φίδι' στο πλάι της

Η Πρωταθλήτρια Paige νίκησε την Naomi και διατήρησε τα σκήπτρα, με την Cameron δήθεν μετά να παρηγορεί την ηττημένη φίλη της. Βρέθηκε στο πλευρό της, αλλά φάνηκε να χαίρεται σε κάθε στιγμή, που βρισκόταν κοντά στην ήττα. Με ένα μεγάλο botch σημαδεύτηκε ο αγώνας.


Διάλεξε την ώριμη 

Η εμπειρότερη Layla κέρδισε την Summer Rae, και όπως φαίνεται την καρδιά του Fandango, που ήταν ο special referee στον μεταξύ τους αγώνα. Η Rae έκανε ότι μπορούσε και φλέρταρε με τον πρώην της στην διάρκεια του ματς, αλλά έμεινε να κλαίει ηττημένη και παρατημένη. Υποψία συνέχειας σε αυτό το σενάριο.


Γιατί να το βάλουν αυτό;

Δίχως νόημα και ουσία, ο ντυμένος ως Paul Revere, Damien Sandow, συνέχισε την δουλειά του ως jobber. Ο Adam Rose εμφανίστηκε, συνάντησε μικρή αντίσταση, νίκησε και ξεκίνησε το πάρτι του με τους rosebuds.


Δείτε το σόου:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *