Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Οι τραυματισμοί Orton, Ambrose και BNB

Στο Money in the Bank ο Bad News Barrett πήρε απουσία λόγω πρόσφατου τραυματισμού, ο Dean Ambrose χτύπησε άσχημα το χέρι και τον ώμο του, ενώ ξεκάθαρη ήταν η πληγή στο κεφάλι του Randy Orton.

Απουσία για Bad News Barrett, που στο επεισόδιο του SmackDown, το οποίο προβλήθηκε την Παρασκευή που πέρασε, χτύπησε άσχημα και του βγήκε ο ώμος. Το πρόβλημα χρειαζόταν κάποιες μέρες ξεκούρασης και αποθεραπείας, όμως περισσότερες από όσες ήταν μέχρι το Money in the Bank. Αναμένεται να επιστρέψει αρκετά σύντομα, εκτός απροόπτου.

Στα λιγότερα σημαντικά, ή τουλάχιστον δεν έχει βγει κάτι άλλο, ο Dean Ambrose είχε μερικές άτσαλες πτώσεις στον αγώνα για την βαλίτσα - συμβόλαιο και οι γιατροί του WWE απαίτησαν να τον εξετάσουν στην διάρκεια του ματς. Αυτός παρόλα αυτά, επανήρθε στο ρινγκ και είναι άγνωστο αν ήταν μέσα στο σενάριο ή όχι.

Ο Orton δέχτηκε ένα χτύπημα από σκάλα στο κεφάλι του, που του άνοιξε μεγάλη πληγή. Οι γιατροί του σταμάτησαν για λίγο την αιμορραγία, όμως προς το τέλος του αγώνα, θύμισε εποχές hardcore wrestling, αφού το πρόσωπό του είχε γεμίσει με αίμα. Χρειάστηκε 12 ράμματα μόλις ολοκληρώθηκε το PPV. Παρακάτω τα ράμματα, φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο twitter του.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *