Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ξεπέρασε τις προσδοκίες το Payback

Ένα πολύ μεστό pay per view πραγματοποιήθηκε το Βράδυ της Κυριακής 1η Ιουνίου, στο Σικάγο. Το Payback ξεπέρασε τις προσωπικές μου προσδοκίες και δικαίωσε το ξενύχτι μου για χάρη του.

Άλλη μια ματσάρα!

"Κερασάκι στην τούρτα" μιας πολύ ωραίας βραδιάς, ήταν φυσικά το main event ανάμεσα σε Evolution και The Shield, με τους τελευταίους να παίρνουν πολύ ορθά την νίκη και μάλιστα χωρίς αποκλεισμό! Το WWE σκέφτηκε πολύ καλά όπως φαίνεται τι έπρεπε να συμβεί για να μην υποβαθμιστεί κάποιος από τους τρεις ανερχόμενους αστέρες και οι Triple H, Randy Orton και Batista κάθισαν και έχασαν -και μπράβο που το έπραξαν.

Ο αγώνας τρομερός, ισάξιος με τον πρώτο που έδωσαν, ήταν πάνω κάτω το ίδιο, με αρκετό ξύλο και πόνο στα κορμιά κυρίως των τριών της "Ασπίδας", δράση εκτός ρινγκ και highlight την εντυπωσιακή βουτιά του Seth Rollins. Εξαιρετικός και ο Dean Ambrose, ενώ ο Roman Reigns ανεβαίνει συνεχώς στα μάτια μου, αν και συμπαθώ περισσότερο τους άλλους δύο.

* Το Evolution VS Shield παίρνει για μένα 9/10

Το ματς της βραδιάς!

Πριν ξεκινήσει το Payback, δεν περνούσε από το μυαλό μου, ότι ο αγώνας που θα με καθηλώσει περισσότερο και θα είναι κατ' εμέ ο καλύτερος της βραδιάς, θα είναι το John Cena VS Bray Wyatt. Λίγο ο τύπος του ματς, Last Man Standing, που προσθέτει μια παραπάνω αγωνία, αλλά και οι πολλές και εντυπωσιακές παρεμβάσεις των εξαιρετικών The Usos και Luke Harper & Erick Rowan, απογείωσαν το ματς.

Όποιος κι αν νικούσε, λίγη σημασία θα είχε. Ο αγώνας μπορεί να πει κάποιος, πως έγινε και 6-man Tag Team, και είχε αρκετά στοιχεία ίδια με τον αγώνα Evolution VS Shield. Φυσικά, οι πρωταγωνιστές δεν άλλαξαν με τον John Cena και τον Bray Wyatt, να απομακρύνονται από το ρινγκ, για να δώσουν φινάλε κοντά στην ράμπα εισόδου, όταν ο πρώτος πέταξε με Attitude Adjustment τον δεύτερο, μέσα σε ένα κουτί, τον σκέπασε με ένα άλλο και έμεινε από πάνω, για να σιγουρευτεί ότι δεν θα σηκωθεί έως το 10ο μέτρημα!

* Το John Cena VS Bray Wyatt παίρνει για μένα 9,5/10

Συγκλονιστικός αγώνας US title

Ακόμα ένας τρομερός αγώνας, ήταν αυτός για τον τίτλο United States του Sheamus, εναντίον του Cesaro. Οι δύο παλαιστές είναι εξαιρετικοί εντός ρινγκ. Ο Sheamus ώρες- ώρες με εντυπωσιάζει και με ενθουσιάζει πάρα πολύ, καθώς διαθέτει ένα τρομερό ρεπερτόριο. Ο Cesaro είναι σταθερά τουλάχιστον καλός και ότι πιο ανερχόμενο υπάρχει στο ρόστερ. Του αξίζουν τα πάντα. Από τους παλαιστές που δεν έχουν ακόμα σηκώσει Παγκόσμιο τίτλο, είναι ο καλύτερος μαζί με τους τρεις Shield.

Το ματς τα είχε όλα, πολύ ξύλο, πολύ δράση, γρήγορο ρυθμό, εναλλαγές και πολλά near falls. Όλα αυτά, δημιούργησαν μια εξαιρετική σύνδεση με το κοινό. Το τελείωμα ήταν αρκετά σωστό, ένα "κλέψιμο" νίκης από τον Sheamus, που έκανε τον Cesaro να φανεί ισάξιός του και όχι απλά χειρότερος λόγω αυτής της ήττας.

* Το Sheamus VS Cesaro παίρνει για μένα 7,5/10

Μπορούσαν και καλύτερα

Οι Bad News Barrett και Rob Van Dam, που πάλεψαν για το Πρωτάθλημα Intercontinental του πρώτου, προσπάθησαν να δώσουν έναν παλαιάς κοπής ECW αγώνα. Εν μέρει τα κατάφεραν, ο κόσμος κατάλαβε που το πήγαιναν και το θέαμα ήταν αρκετά hardcore ακόμα και χωρίς αντικείμενα για όπλα.

Δυστυχώς δεν φάνηκε να ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους, ο ρυθμός του ματς έμεινε χαμηλός αλλά το ότι είδαμε αρκετό ξύλο και πόνο στα κορμιά τους, έσωσε κάπως την μεταξύ τους εικόνα. Το αποτέλεσμα αναμενόμενο, αφού το WWE συνηθίζει πλέον να στηρίζει τους Πρωταθλητές του και να μην τους "αλλάζει γρήγορα, σαν τα πουκάμισα".

* Το Bad News Barrett VS Rob Van Dam παίρνει για μένα 6/10

Θέλει αντίπαλο η Paige

Πολύ μέτριος ήταν ο Γυναικείος αγώνας της βραδιάς, με την Πρωταθλήτρια Paige να μην μπορεί να τραβήξει την αντίπαλό της, Alicia Fox, που αν και βελτιωμένη και εντός και εκτός ρινγκ, δεν φαίνεται να είναι και τόσο καλή για να βοηθήσει ένα ματς να φτάσει σε καλό επίπεδο.

Η Paige σε άλλους αγώνες τις, έδειξε καλύτερα στοιχεία, ακόμα και σε εβδομαδιαία επεισόδια κόντρα στην Fox, αφού δεν χρειάστηκε ίσως τόσο χρόνο και να δεχτεί τόσες επιθέσεις.

* Το Paige VS Alicia Fox παίρνει για μένα 4,5/10

Που θα τον φτάσουν τον Rusev;

Ακόμα μια νίκη πήρε ο Rusev, που συνεχίζει αήττητος. Νίκησε και τον Big E, ο οποίος φάνηκε ως ο πρώτος του ισχυρός αντίπαλος, αλλά δεν έδειξε κάτι τέτοιο εντός ρινγκ. Ο αγώνας ήταν σχετικά μικρός και ο Βούλγαρος πήρε μια άνετη νίκη για μένα. Το wrestling τίποτα το ιδιαίτερο, δεν πρόλαβε να φανεί και κάτι ιδιαίτερα, αφού το ματς έγινε υπόθεση λίγων λεπτών.

* Το Rusev VS Big E παίρνει για μένα 5/10

Εξαιρετικοί οι νάνοι σε αυτό που κάνουν

Πολύ καλό ήταν το pre show match μεταξύ των δύο νάνων, El Torito και Hornswoggle, συν των 3MB και Los Matadores που παρενέβησαν πολύ σε αυτό. Το ρεπερτόριο πρόσφερε αρκετό γέλιο και πέτυχε τον στόχο του 100%. Φυσικά δεν υπήρξε λόγος να το πάρει κανείς στα σοβαρά. Ο Swoggle ήθελε κούρεμα και έκατσε χωρίς αντίδραση να τον κουρέψει ο νικητής.

* Το El Torito VS Hornswoggle παίρνει για μένα 7/10

Αρκετά καλό το έκτακτο ματς

Το WWE αποφάσισε να προσθέσει τον "χωρισμό" των αδερφών Rhodes στο Payback, μετά από έναν έκτακτο αγώνα όπου ηττήθηκαν από τους Ryback και Curtis Axel. Το ματς ήταν πολύ καλό, σε σχέση με το Rusev VS Big E και θα μπορούσε να είχε ανακοινωθεί. Γενικότερα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη το όλο σκηνικό, καθώς δεν έγινε το καθιερωμένο heel turn του ενός, σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά μια απλή δήλωση σε φιλικό κλίμα.

* Το RybAxel VS Brotherhood παίρνει για μένα 7,5/10

Έσωσε τα promos ο Heyman

Στα -εκτός αγώνων- promos και λοιπά segments που έγιναν, ξεχώρισα το εξαιρετικό του Paul Heyman στην αρχή της βραδιάς, όταν μίλησε για τον CM Punk στο κοινό του Σικάγο. Το σκηνικό Daniel Bryan- Brie Bella -Stephanie McMahon ήταν μετριότατο και ανούσιο. Αν θέλανε απλά να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση η Brie, δεν χρειαζόταν ολόκληρη παράσταση.

Υπήρξε επίσης και η επίθεση του Kane στον Kofi Kingston, που όπως ισχυρίζεται το WWE.com, έγινε με εντολή της Authority, λόγω δηλώσεων του Kingston που δεν άρεσαν. Το σκηνικό για το Raw ήταν και όχι για PPV. Όσο για τον Bo Dallas, που αν προσπαθεί να γίνει heel με πρωτοποριακό τρόπο, ίσως το καταφέρει, αφού το gimmick του δεν με πείθει καθόλου να τον δω θετικά. Οπότε ίσως μου γίνει αρκετά μισητός χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

* Τα μη αγωνιστικά παίρνουν για μένα 5,5/10

Συνολική βαθμολογία του Payback: 7,5/10

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *