Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Παγκόσμιο Κύπελλο... Pro Wrestling!

Το pro wrestling θα μπορούσε άνετα να διεξάγει κάθε τέσσερα χρόνια ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παλαιστές θα έφτιαχναν ομάδες με βάση την πατρίδα τους -περίπου- προσφέροντας όμορφο θέαμα. Φυσικά και εδώ θα υπήρχαν ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ.

Διαβάστε αυτή την στιγμή, πως θα ήταν οι συνθέσεις χωρών ή καλύτερα περιοχών του πλανήτη -γιατί αλλιώς δεν γίνεται- έχοντας τρεις παλαιστές. Οι ομάδες είναι 12.

Ireland & UK (χωρίς την Αγγλία): Sheamus, Prince Devitt, Drew McIntyre
Για να υπάρξει αξιοκρατία και επειδή υπάρχουν πολλοί Άγγλοι, αποσπάστηκαν από την υπόλοιπη Μεγάλη Βρετανία, που σε συνδυασμό με την Ιρλανδία, συνθέτουν μια πολύ καλή ομάδα. Αλλαγές οι Rob Terry και Mason Ryan.

England: Bad News Barrett, Adrian Neville, Magnus
Πολύ καλή ομάδα, έχει από όλα και πάγκο, με William Regal σε ρόλο παίκτη-προπονητή, και Kenneth Cameron (ή Bram πλέον) και Rockstar Spud και Davey Boy Smith. Μπορούν πολλά πράγματα, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Rest of Europe: Cesaro, Rusev, Batista
Κάπου εδώ θα εκπροσωπηθεί και η χώρα μας από τον "Animal", που θα έχει στο πλευρό του, έναν ακόμη Βαλκάνιο, τον Rusev και τον αρχηγό τους, τον Cesaro, ότι πιο ανερχόμενο στον χώρο του pro wrestling.

South Africa: Adam Rose, Justin Gabriel, Adam Bridle
Φυσικά τα αστέρια της ομάδας-αουτσάιντερ θα είναι οι Rose και Gabriel, με τον Bridle -παλαιστή του AAA του Μεξικό- απλά να τους συμπληρώνει την τριάδα. Αλλαγές δεν υπάρχουν φυσικά... εννοείται αυτό!

Japan: Kenta Kobayashi, Kazuchika Okada, Hiroshi Tanahashi
Άλλο ένα από τα φαβορί. Πολλές επιλογές και μέσω των εγχώριων promotion που έχει. Στον πάγκο για να δώσουν με την εμπειρία τους, θα καθόντουσαν -και τιμής ένεκεν- οι Jushin Liger και Ultimo Dragon.

Mexico: Rey Mysterio, Alberto Del Rio, Mystico-Sin Cara
Μεικτή κόσμου στο Pro Wrestling, τι να πει κανείς, οι τρεις τους, θα έκαναν παπάδες. Εναλλακτικές, Hunico-Sin Cara και Kalisto-Samuray del Sol. Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά ταλέντα στα promotion της χώρας.

Canada: Chris Jericho, Eric Young, Sami Zayn
Αλλαγές έχει φουλ, και σίγουρα ο Christian, γιατί στα πρώτα δευτερόλεπτα θα ζήταγε αλλαγή αν ξεκινούσε, λόγω τραυματισμού. Bobby Roode, Michael Elgin, Tyson Kidd, κι άλλες τρομερές αλλαγές. Ο Y2J αρχηγός φυσικά.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, θα εκπροσωπηθούν από τέσσερις Πολιτείες τους, λόγω των υπεράριθμων παλαιστών της και για να υπάρχει δικαιοσύνη, συν μια ομάδα Rest of USA, καθώς θα μπορούσε να φτιάξει πολλές dream team άνετα!

Florida: Roman Reigns, Bray Wyatt, Bo Dallas
Τρομερό βάθος, με Titus O'Neil, Darren Young και MVP. Μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αφού η σύνθεσή της είναι στα πάρα πολύ πάνω της, με τεράστιες προοπτικές για το άμεσο μέλλον!

Ohio: Dean Ambrose, Dolph Ziggler, Chris Hero
Στον πάγκο θα μείνει ο The Miz, αν και είναι μεγάλο όνομα, και ο EC3. Υπάρχουν και κάποιες ακόμα λύσεις. Δεν μπορείς να τους πεις και φαβορί, αλλά έχουν κάποιο καλό υλικό και μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Massachusetts: John Cena, Eddie Edwards, Mike Bennett
Ο superman του WWE θα ηγηθεί των προσπαθειών, μην έχοντας παλαιστές στο πλευρό του, φτασμένους όπως σε άλλες ομάδες, αλλά παρόλα αυτά, θα έχει στον πάγκο Tommaso Ciampa και Damien Sandow. Κάτι μπορεί να γίνει.

Michigan: Rob Van Dam, Christopher Daniels, Chris Sabin
Εξαιρετική ομάδα ιπτάμενων παλαιστών, με αλλαγές που μπορούν να βοηθήσουν. Jimmy Jacobs, Rhino, Konnor από Ascension που μπορεί να γίνει και βασικός, και Alex Shelley. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό.

Rest of USA: Daniel Bryan, Seth Rollins, Randy Orton
Θα μπορούσαν να μπουν άπειροι παλαιστές σε αυτή την ομάδα, αλλά οι πιο φορμαρισμένοι είναι οι δύο τελευταίοι και ο Bryan αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του δεν βγαίνει. Αν άλλαζε γνώμη για την απόσυρση θα έμπαινε ο CM Punk κάπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *