Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Raw (9/6): Καθαιρέθηκε ο Daniel Bryan

Κατάφερε αυτό που ήθελε η Authority και πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WWE μακριά από τον τραυματία Daniel Bryan. Την ανακοίνωση έκαναν οι Triple H και Stephanie McMahon, στο επεισόδιο του Raw, ενώ οι δύο τίτλοι θα διεκδικηθούν στο Ladder Match, όπως ήταν γνωστό.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με το ζευγάρι που έχει την εξουσία της εταιρείας, να ανακοινώνει με χαρά πως ο Daniel Bryan δεν είναι σε θέση να αγωνίζεται και έτσι του αφαιρούνται οι τίτλοι. Αφού τον μείωσαν και τον χαρακτήρισαν ξανά B+ παλαιστή, ανακοίνωσαν πως στο Ladder Match για τους "ορφανούς" τίτλους, είναι πλέον επίσημο.

Η Authority έκανε άμεσα γνωστό, πως εκτός από τον Alberto Del Rio ο οποίος προκρίθηκε μέσω αγώνα την περασμένη εβδομάδα, στο Ladder Match τίτλου, θα αγωνιστεί και ο Randy Orton που δικαιούται μια ρεβάνς για την απώλειά του στην WrestleMania 30 (δεν είχε πάρει ρεβάνς από τότε που ηττήθηκε από τον Bryan).



Ο Triple H έπιασε στο στόμα του και τους Shield, ανακοινώνοντας και αγώνα τους, 6-man Tag εναντίον των Wyatts στον οποίο οι Roman Reigns και Dean Ambrose, θα έπρεπε να βρουν τρίτο άτομο.


Παρόλο που ο Πρωταθλητής Intercontinental, Barrett, είχε κάποια Bad News για όλους τους άλλους, έμαθε άσχημα νέα από τον Πρωταθλητή United States, Sheamus, ο οποίος τον νίκησε σε προκριματικό αγώνα και έγινε ο τρίτος επίσημος συμμετέχοντας.



Μετά το ματς, ο Sheamus στο Raw Fallout, έκανε και κάποιες δηλώσεις.



Σε άλλο προκριματικό ματς, ο Rob Van Dam αντιμετώπισε τον Cesaro, ο οποίος πήρε την νίκη και εισήχθη στον μεγάλο αγώνα τίτλου. Πριν το ματς, ο μάνατζέρ του μίλησε για τον Brock Lesnar ως συνήθως.



Η πρόκριση στο MitB Ladder Match για τον τίτλο, σχολιάστηκε από Heyman και Cesaro.



Οι πρώτοι τέσσερις συμμετέχοντες είναι οι: Alberto Del Rio, Randy Orton, Sheamus και Cesaro.

Εξηγήσεις από Rollins - Πρωταγωνιστές Reigns & Ambrose

Οι Reigns και Ambrose αφού ισοπέδωσαν τους 3MB -οι οποίοι βγήκαν να πικάρουν τους Shield- είπαν πως η "Ασπίδα" δεν διαλύεται αφού πλέον απαλλάχτηκε από έναν "εσωτερικό καρκίνο", έβαλαν στόχο τον Seth Rollins για τον οποίο τόνισαν πως έκανε το μεγαλύτερο λάθος που μπορούσε και θα πληρώσει για αυτό, ενώ ο Reigns έθεσε στόχο του, και τους Randy Orton και Triple H.



Ο Seth Rollins ήταν ο επόμενος που μίλησε. Δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί, χαρακτήρισε την Shield δικό του δημιούργημα, μίλησε υποτιμητικά για τους Dean Ambrose και Roman Reigns, μέχρι οι δύο τελευταίοι να του επιτεθούν. Οι Wyatts εμφανίστηκαν στο πλευρό του Rollins, ενώ ο Cena εμφανίστηκε για βοήθεια σε Ambrose και Reigns, ώσπου έμειναν να κοιτάζονται.



Το main event της βραδιάς, διαμορφώθηκε σε Dean Ambrose, Roman Reigns και John Cena vs. The Wyatt Family. Νικητές τα καλά παιδιά, μετά από spear του Reigns στον Harper. Οι νικητές πανηγύρισαν με το κοινό για το κλείσιμο του επεισοδίου.



Συνέχισαν τα καθιερωμένα Lana και Rusev

Ενώ η Lana συνέχισε τα γνωστά της promo, αυτή την φορά σύγκρινε τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. Barack Obama τον οποίο έβγαλε χειρότερο από τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Vladimiri Putin, ο Rusev είχε αγώνα και υπέταξε εύκολα τον Zack Ryder, κάνοντας ακόμα μια επίδειξη δύναμης.



Χάνει ο Goldust - Ετοιμάζει έκπληξη ο Cody

Ο Goldust συνεργάστηκε αυτή την φορά με τον R-Truth, για να αντιμετωπίσουν τους Ryback και Curtis Axel, όμως ο πρώτος ηττήθηκε.



Ακόμα μια προσπάθεια για να βρει παρτενέρ στον αδερφό του θα κάνει ο Cody Rhodes. Όπως ανακοίνωσε την άλλη εβδομάδα θα έχει παρτενέρ-έκπληξη.

Το "πάνω χέρι" η Summer Rae

Συνέχεια στην κόντρα μεταξύ των δύο γυναικών του Fandango. Της νυν Layla και της πρώην Summer Rae. Ενώ λοιπόν η πρώτη έκανε ένα promo, η δεύτερη της επιτέθηκε και την παράτησε τρομοκρατημένη.



Ο Fandango είχε και tag team αγώνα, παρτενέρ του ήταν ο Damien Sandow -που δεν είχε ντυθεί κάτι, αλλά φόρεσε ένα ολόσωμο φορμάκι μπαλέτου στο χρώμα του δέρματος. Ηττήθηκαν γρήγορα από τους Πρωταθλητές Tag Team, The Usos.



Νικάει γιατί το πιστεύει

Συνέχισε με νίκη ο Bo Dallas -πριν το ματς αναφέρθηκε στον τραυματία Daniel Bryan και στο ότι δεν πρέπει να σταματήσει να πιστεύει στον εαυτό του- αντίπαλός του ο Xavier Woods, που δεν έδειξε ιδιαίτερη αντίσταση στον BOliever.



Ο Woods δεν έδειξε να πιστεύει στον Bo πάντως.



Ξανά έχασε και έκανε σαν τρελή Fox 

Συνέχεια στο τροπάριο που έχει τελευταία έδωσε η Alicia Fox. Αφού ηττήθηκε με υποταγή από την Πρωταθλήτρια Divas, Paige, επιτέθηκε στην Aksana που πήγε να την βοηθήσει. Φυσικά για να το κάνει αυτό, έκανε ξανά σαν την τρελή.



Επιστροφή στις νίκες για Real American

Οι Zeb Colter και Jack Swagger φαίνεται πως ξέφυγαν από το σενάριο με τον Adam Rose και ξεκίνησαν την προσπάθεια να διώξουν τους μετανάστες. Οι Real Americans -δηλαδή ο δεύτερος- είχαν αγώνα με τον Ιταλό Santino Marella. Εύκολη νίκη μετά από καιρό για τον Swagger.



Επίσημος καλεσμένος ο Kevin Hart

Ο γνωστός ηθοποιός Kevin Hart θα είναι ο επίσημος καλεσμένος και οικοδεσπότης του επόμενου Raw, την άλλη εβδομάδα. Φυσικά αυτό θα γίνει για να διαφημίσει την επόμενη ταινία του.



Δείτε όλο το επεισόδιο:



Δείτε την εκπομπή Backstage Pass μετά το τέλος του επεισοδίου


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *