Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Reigns: "Μακάρι να χωριστεί το ρόστερ"!

Εκτός του αγώνα για τον κορυφαίο τίτλο του WWE στο Money in the Bank, ο Roman Reigns, αναφέρθηκε στον Daniel Bryan, αλλά και στο ενδεχόμενο να υπάρξουν ξανά ρόστερ Raw και ρόστερ SmackDown, όλα αυτά σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Για το αν πρέπει το RAW και το SmackDown να χωριστούν σε ρόστερ ξανά:
"Δεν έχει δουλέψει στο παρελθόν καλά; Πιστεύω ότι θα δώσει δυναμική κάτι τέτοιο σε πολλά storylines στον ανταγωνισμό και σε τέτοια πράγματα. Υπάρχει νομίζω ένα ολόκληρο PPV για έναν τέτοιο σκοπό, το Bragging Rights, άρα πιστεύω πως δουλεύει. Εάν σκοπεύουν να το κάνουν, ποιός ξέρει;"
Για το WWE World Heavyweight Title Ladder Match:
"Προσπαθούμε να ανέβουμε με αυτή την ιστορία. Είναι φανερό πως έχουμε δουλέψει με τις σκάλες, τα ραβδιά και όλα αυτά τα διαφορετικά παιχνίδια-όπλα. Αλλά να σκαρφαλώσεις σε σκάλα έξι μέτρα πάνω από το έδαφος, είναι κάτι διαφορετικό. Κι όπως είπα δεν είμαι ένας παλαιστής εναέριων κινήσεων, αλλά την ίδια στιγμή μπορείς να εκμεταλλευτείς την σκάλα και να πάρεις πλεονέκτημα, αλλά όταν βρεις ευκαιρία, θα πρέπει να σκαρφαλώσεις. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον, είμαι προετοιμασμένος, δεν με ενδιαφέρει απλά. Εάν έχετε δει το twitter μου θα έχετε δει την πλάτη μου, πολύ πόνος, αλλά ποιός νοιάζεται;"
Για την αποθεραπεία του Daniel Bryan:
"Έχω ακούσει στα παρασκήνια και από τους ανθρώπους εκεί και τους υπεύθυνους, πως γίνεται συνεχώς καλύτερα. Είναι στο σπίτι του και νομίζω πως η Brie (Bella) τον βοηθάει σε μεγάλο βαθμό, κάτι που είναι πολύ όμορφο, αν σκεφτείς πως άφησε την καριέρα της για να βεβαιωθεί πως ο άντρας της είναι εντάξει. Εύχομαι σε αυτόν, την πιο άνετη και γρήγορη ανάρρωση."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *