Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Αποτελέσματα "ROH Road to Best in the World: Night 1"

Ενόψει του Pay Per View, Best in the World στις 22 Ιουνίου, ξεκίνησαν τα σόου του ROH, με την ονομασία "Road to Best in the World" και έγινε το "Night #1", χθες, 6 Ιουνίου.


Διατήρησε "χρυσό" ο Cole

Σε αγώνα 6 man Scramble με έπαθλο αγώνα τίτλου ROH, οι Cedric Alexander, Silas Young, Matt Taven, Kyle O'Reilly, Caprice Coleman, και ACH βρέθηκαν αντιμέτωποι. Νικητής ο τελευταίος.

Στον αγώνα τίτλου που έγινε στο main event, του ACH εναντίον του Πρωταθλητή ROH, Adam Cole, η "ζώνη" παρέμεινε στην μέση του τελευταίου, μετά από αρκετά καλό ματς.

Ο διεκδικητής του τίτλου ROH, στο PPV Best in the World, Michael Elgin, καθώς περίμενε να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει, νίκησε τον Jimmy Jacobs σχετικά εύκολα.

Μεγαλώνει η κόντρα για TV Title

Το Πρωτάθλημα ROH TV, τέθηκε υπό διεκδίκηση από τον κάτοχό του, Jay Lethal, για οποινδήποτε το επιθυμεί. Ο Cheeseburger επιχείρησε να προσπαθήσει, αλλά ηττήθηκε μετά από αντικανονικό χτύπημα χαμηλά, την ώρα που ο διαιτητής δεν κοιτούσε.

Μετά το ματς, ο Lethal του επιτέθηκε, μέχρι ο Matt Taven να εμφανιστεί. Τελικά πιάστηκαν στα χέρια με τον Taven να υπερτερεί και να δηλώνει στον αντίπαλό του, πως θέλει πολύ τον TV τίτλο πίσω.

Στα λοιπά αξιοσημείωτα η Kanellis

Με την βοήθεια της Maria Kanellis, ο Mike Bennett, κέρδισε τον Delirious. Η Μαρία απέσπασε την προσοχή του τελευταίου και εκείνος την φίλησε, αλλά ύστερα έχασε. Το ματς ήταν πολύ καλό.

Σε άλλο ματς, ο Tommaso Ciampa νίκησε τον Ethan Page σε ένα μέτριο ματς με λάθη. Τέλος, ο Bobby Fish υπέταξε τον Romantic Touch.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *