Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Πιθανότητα για διαμάχη μεταξύ Rusev - Cena σύντομα

Σύμφωνα με το Wrestling Observer,διενεργούνται σημαντικές συζητήσεις στα backstage του WWE για την επόμενη κόντρα του John Cena και αν αυτή θα μπορούσε να είναι με τον άντρα "ο οποίος τώρα εδρεύει στη Μόσχα της Ρωσίας" και εννοούμε φυσικά τον Βούλγαρο παλαιστή Rusev.

Η αναφορά λέει πως ίσως ο Rusev πρόκειται να πάρει μεγάλη ώθηση από την εταιρία σύντομα. Σε αυτή την περίπτωση το "Βουλγαρικό κτήνος" θα βρεθεί μπροστά στον John Cena και στη μεγάλη σκηνή απέναντι στον 14 φορές κάτοχο του World Championship.

Ο Rusev έκανε το επίσημο ντεμπούτο του τον Ιανουάριο στο Royal Rumble PPV και ξεκίνησε να εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση του WWE μετά από την Wrestlemania XXX. Στο Payback κέρδισε με επιτυχία τον Big E Langston, για τον οποίον υπήρχαν βλέψεις να συμμετάσχει σε feud με τον Cena επίσης.

Όσον αφορά τον Cena τώρα, οι φήμες έλεγαν ότι θα εμπλακεί σε κόντρα με τον Sheamus στην πορεία για το Summerslam, αυτό όμως θα απαιτούσε heel turn από πλευράς του WWE United States Champion. Όμως ο Rusev είναι ήδη heel και ο αντι-Αμερικάνικος του χαρακτήρας θα μπορούσε να είναι η αιτία για την έναρξη της κόντρας του με τον Cena. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *