Κατηγορίες HTML

Slide Show

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Slammiversary (15/6): Θέαμα δίχως εκπλήξεις

Το TNA πραγματοποίησε το Slammiversary, στις 15 Ιουνίου στο Τέξας. Αρκετά καλό θέαμα, τίποτα δεν άλλαξε και οι πρωταγωνιστές αναμενόμενοι.

Τα προκριματικά αγώνα τίτλου

Ο πρώτος προκριματικός αγώνας για το Steel Match του τίτλου TNA, ήταν Bobby Lashley vs. Samoa Joe. Πριν από αυτόν, ο MVP ξεκαθάρισε πως δεν θα ανακατευτεί. Ο Lashley με ένα spear νίκησε τον Samoa Joe.


Στον δεύτερο προκριματικό αγώνα, το άλλο μέλος της φατριάς του MVP, ο Kenny King αντιμετώπισε τον Austin Aries. Ο τελευταίος παρόλα αυτά, νίκησε καθαρά τον King και προκρίθηκε στο ματς τίτλου στο main event.


Εξαιρετικό θέαμα στο main event

Έτσι λοιπόν, ο αγώνας για το TNA World Heavyweight Championship, διαμορφώθηκε σε Triple-Threat Steel Cage Match, όπου ο Πρωταθλητής Eric Young, αντιμετώπιζε τους Bobby Lashley και Austin Aries.

Αρκετά highlights σε ένα τρομερό ματς, με βουτιά του Young από την κορυφή του κλουβιού, και spear του Lashley, με το οποίο βγήκε έξω από το κλουβί μέσα από έναν τοίχο! Νικητής και παρέμεινε Πρωταθλητής, ο Eric Young.

Σίγουρο θέαμα X-Division

Στον αγώνα για το Πρωτάθλημα X-Division, που ήταν Six-Way Ladder Match, ο Πρωταθλητής Sanada, κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο, εναντίων των Manik, Crazzy Steve, Tigre Uno, Eddie Edwards και Davey Richards.


Κράτησε το "χρυσό"

Για το Πρωτάθλημα Γυναικών TNA Knockouts, η Πρωταθλήτρια Angelina Love, είχε στο πλευρό της φυσικά, το άλλο μέλος των Beautiful People, την Velvet Sky. Διεκδικήτρια η Gail Kim, λόγω διαιτησίας δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε. Παρέμεινε με τον τίτλο η Love.


Καλό ματς στο Magnus vs Willow

Σε έναν αγώνα που θα μπορούσε να είναι Tag Team, αφού σχεδόν έτσι ήταν η εξέλιξή του, ο Magnus εκμεταλλεύτηκε την βοήθεια του Bram, που ήταν στο πλευρό του και νίκησε τον Willow, όταν ο Abyss κυνήγησε τον Bram στα παρασκήνια.


Με την θεία βοηθό

Στο Texas Death Match όπου ο Ethan Carter III αντιμετώπισε τον Bully Ray, είχε βοήθεια από την Dixie Carter φυσικά και την στήριξη του φίλου του Rockstar Spud. Ο Ray ήταν καλύτερος, έφτασε πολλές φορές κοντά στην νίκη, αλλά ηττήθηκε και λόγω παρεμβάσεων.


Τον πρόδωσαν οι φίλοι

Ο Mr. Anderson αντιμετώπισε τον James Storm, τον οποίο είχε κοροϊδέψει σε προηγούμενα επεισόδια ότι μεθάει. Ο Storm παρουσίασε τους παίκτες της ομάδας Dallas Cowboys. Λόγω παρέμβασής τους όμως, αποσπάστηκε και ηττήθηκε από τον Anderson.


Ο αγώνας - έκπληξη

Τους BroMans, Jessie Godderz & Zema Ion, αντιμετώπισαν οι αδερφοί Von Erich. Το ματς τελείωσε υπέρ των αδερφών, λόγω αποβολής των Godderz και Ion που χρησιμοποίησαν καρέκλα. Το κοινό αποθέωσε τους Von Erich.


Δείτε το Slammiversary:


Rulez.T.S.2014.HD Pt1 (1) από straightedge41


Rulez.T.S.2014.HD Pt1 (2) από straightedge41


Rulez.T.S.2014.HD Pt1 (3) από straightedge41


Rulez.T.S.2014.HD Pt1 (4) από straightedge41


Rulez.T.S.2014.HD Pt1 (5) από straightedge41

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *