Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Πιθανό spoiler για Summerslam!

Ένα διαφημιστικό πόστερ του Summerslam, το οποίο ανέβηκε στο Amazon σήμερα ίσως αποτελεί μεγάλο spoiler για το main event του μεγαλύτερου καλοκαιρινού PPV.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα, τα πλάνα του WWE πριν τον τραυματισμό του Bryan, όσον αφορά στο Summerslam, ήταν επιστροφή του Brock Lesnar και μεταξύ τους feud με κορύφωση αυτού έναν αγώνα τίτλου στο event. Με τον Bryan όμως να είναι εκτός και μη γνωρίζοντας το πότε θα γυρίσει στη δράση, ήταν αναγκαίο αυτό το πλάνο να αλλάξει.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η πρώτη συνέπεια αυτής της αλλαγής ήταν το WWE Championship Ladder Match που θα δούμε την Κυριακή, το οποίο είναι απόρροια της ανικανότητας του Bryan να αγωνιστεί. Έτσι, κατά πάσα πιθανότητα ο νικητής του Ladder Match και κατά συνέπεια του τίτλου θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τον Lesnar στο Summerslam.

Αν και αρχικά τα πάντα έδειχναν ότι ο Cesaro θα ήταν αυτός που θα ανέβαινε τη σκάλα και θα κατέβαινε με τους τίτλους στους ώμους του, τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών και οι συζητήσεις στα παρασκήνια του WWE έχουν ως επίκεντρο έναν άλλον wrestler, ο οποίος πιθανολογείται ότι θα είναι ο νικητής του αγώνα και του τίτλου. Και το όνομα αυτού; John Cena.

Και για όποιους θεωρούν ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί, έρχεται η σημερινή διαφήμιση του event από το Amazon(δείτε παρακάτω), η οποία απεικονίζει τον John Cena και τον Brock Lesnar να τους κάνει να ξανασκεφτούν την -μεγάλη πια- περίπτωση ο Cena να φύγει νικητής από το MiTB.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *