Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Spoilers iMPACT 7/8 & 14/8

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του iMPACT Wrestling, για τα επεισόδια στις 7 και 14 Αυγούστου.


7 Αυγούστου:

* Ο Knux και ο The Freak of The Menagerie vs. Robbie E και Jessie Godderz. Οι Menagerie παίρνουν την νίκη σε έναν κακό αγώνα.

* Οι Dixie Carter και King Mo παρακολούθησαν τον επόμενο αγώνα.

* Αυτός ήταν το 8-man "hardcore war". Ethan Carter III και Tommy Dreamer ήταν οι δύο πρώτοι για τις ομάδες τους. Ακολούθησαν οι Rhino και Devon. Τρίτο ζευγάρι Snitsky και Bully Ray. Τελευταίοι οι Ezekiel Jackson και Al Snow. Οι ομάδες είναι EC3, Rhino, Snitsky & Jackson vs Dreamer, Devon, Bully, Al Snow. Την νίκη έδωσαν στην ομάδα τους, οι Team 3D (Devon & Bully).

* Ο Bully Ray υπόσχεται στον κόσμο και στην Dixie Carter που παρακολουθεί από το πάνω διάζωμα του κτηρίου, πως θα την περάσει μέσα από ένα τραπέζι μέχρι το τέλος του επεισοδίου.

* Ο King Mo συνοδεύει την Dixie στο ρινγκ, όπου είναι και οι Rhino, Rockstar Spud και EC3. Στα παρασκήνια, μάλλον η Dixie απέλυσε τους Snitsky και Ezekiel (είχαν συμφωνήσει για ένα επεισόδιο). Διακόπτουν οι Dreamer και Team 3D, που έχουν μαζί ένα τραπέζι. Ξεκίνησε μάχη με την Dixie να το σκάει, αλλά οι παλαιστές από τα αποδυτήρια του TNA, της κλείνουν τον δρόμο, την οδηγούν στο ρινγκ και ο Bully την περνάει μέσα από το τραπέζι. Πανηγύρια και χαρά στον κόσμο και στους παλαιστές μετά το σκηνικό αυτό.

* Ένα hardcore match μεταξύ των Abyss και Bram. Μετά από chokeslam στον Bram, ο Abyss πήρε την νίκη. Πολύ αίμα και βία.

* Οι MVP, Bobby Lashley και Kenny King εμφανίστηκαν μαζί με τέσσερις γυναίκες. Ο Bobby Roode. διακόπτει και τα βάζει με τον Lashley, ώσπου δέχεται επίθεση. Οι Austin Aries και Eric Young πηγαίνουν για βοήθεια και καθαρίζουν το ρινγκ.

* Οι Samuel Shaw, Mr. Anderson και Gunner vs. Robbie E, Jessie Godderz και DJ Zema Ion. Οι babyfaces παίρνουν την νίκη.

* Η αντιπαλότητα στις γυναίκες, μεταξύ Gail Kim - Taryn Terrell εναντίον των Angelina Love - Velvet Sky, συνεχίστηκε με segment στο ρινγκ.

* Για τον Τίτλο της X Division, που δεν έχει κάτοχο, οι Sanada, Low Ki και Samoa Joe μονομάχησαν, με νικητή και νέο Πρωταθλητή τον Joe.


14 Αυγούστου:

* Ο Bully Ray κάνει ένα promo και ευχαριστεί τους οπαδούς για την βοήθεια εναντίον της Dixie Carter. Τον ακολουθεί ο Devon για να πάρει η ομάδα Team 3D το χειροκρότημα. Διακόπηκαν από τους Hardy Boyz, Matt Hardy και Jeff Hardy. Ο Matt τονίζει πως είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται μετά από μια δεκαετία και δίνει συγχαρητήρια για την είσοδό τους στο Hall of Fame. Ο Bully αναφέρει πως ο κόσμος θέλει ένα ακόμη ματς και κανονίστηκε Team 3D vs. The Hardys σε TLC match, στο main event.

* Οι Eric Young, Bobby Roode και Austin Aries εναντίον των MVP, Kenny King και Bobby Lashley. Ο τελευταίος έδωσε την νίκη στην ομάδα του.

* Οι Rhino, Rockstar Spud και Ethan Carter III έκαναν ένα promo και διέκοψε ο Kurt Angle που κάλεσε την αστυνομία να τους συλλάβει, γιατί και οι τρεις αρνήθηκαν να αγωνιστούν. Οι συλλήψεις έγιναν αν και υπήρξε φυσικά αντίδραση.

* Αγώνας Mr. Anderson vs. Gunner στην συνέχεια, λόγω ενός περιστατικού στο περασμένο επεισόδιο. Ο Samuel Shaw επιτέθηκε στον Anderson και του έδωσε την νίκη με DQ.

* Οι The Wolves νίκησαν τους Robbie E και Jessie Godderz.

* Ο Abyss κάλεσε τους Bram και Magnus και ανακοινώθηκε Hardcore Ladder Match μεταξύ Bram και Abyss στο επόμενο επεισόδιο.

* Αγώνας X Division Scramble στην συνέχεια, Low Ki vs. Tigre Uno vs. Crazzy Steve vs. Homicide vs. DJ Zema Ion vs. Manik. Εν τέλει ο Low Ki πήρε την νίκη. Ίσως ήταν και για τον νο1 διεκδικητή του τίτλου.

* Το μεγάλο main event The Dudleys vs. The Hardys σε TLC match. Απίστευτος αγώνας, το οποίο όλοι περίμεναν φυσικά. Οι πρώτοι πήραν την νίκη. Όλοι μαζί παρόλα αυτά, πανηγύρισαν στο τέλος μαζί με τον κόσμο. Ο Bully Ray κάλεσε τους The Wolves και ίσως το πράγμα οδεύει σε ένα triple threat tag team match στο Bound For Glory (Hardys, Dudleys, Wolves, ΧΑΜΟΣ)!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *