Κατηγορίες HTML

Slide Show

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Spoilers για το PPV Money in the Bank

Εκτός από τον αγώνα Ladder για τους κορυφαίους τίτλους του WWE, στο Money in the Bank, θα υπάρξουν κι άλλοι αγώνες με τεράστιο ενδιαφέρον.

Πρώτος από αυτούς το δεύτερο Ladder Match για την βαλίτσα money in the bank. Πρώτος και μόνος ανακοινωμένος συμμετέχοντας θα είναι ο Seth Rollins. Το μόνο δεδομένο, όπως όλα δείχνουν και λόγο της μεταξύ τους κόντρας, είναι πως θα συμμετέχει και ο πρώην παρτενέρ του στην Shield, Dean Ambrose.

Πιθανοί τέσσερις ακόμα παλαιστές. Αυτοί είναι ο Kane, ο Rob Van Dam, ο Big E και ο Bo Dallas. Δεν αποκλείεται να δούμε και τους Rusev -αν δεν υπάρξει αγώνας με Jack Swagger- Dolph Ziggler και Bad News Barrett.

Οι δύο τελευταίοι όμως, Ziggler και ΒΝΒ, ίσως έχουν αγώνα για τον Intercontinental Τίτλο του τελευταίου, αφού φάνηκε σε πρόσφατο αγώνας τους, πως ανοίγει βεντέτα μεταξύ τους και είχαν δηλώσει πως θα ήθελαν να έχουν μεταξύ τους feud.

Ένας άλλος ανακοινωμένος αγώνας είναι για τους Tag Team Τίτλους, των Usos, κόντρα στους Luke Harper & Erick Rowan της Wyatt Family. Οι υπεύθυνοι είναι διχασμένοι με το αν θα πρέπει να αλλάξουν χέρια οι τίτλοι και ο αγώνας αναμένεται πολύ αμφίρροπος, ακριβώς στο 50-50%.

Τέλος, ένας γυναικείος αγώνας αναμένεται για τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Divas, Paige, κόντρα στην Naomi, όπου μάλλον θα συνεχιστεί και η διαμάχη της τελευταίας με την -πρώην;- φίλη της Cameron, είτε πάρει, είτε όχι τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *