Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Spoilers SmackDown 6/6

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Τρίτη, τα γυρίσματα του επεισοδίου του SmackDown που θα προβληθεί στις 6 Ιουνίου, Παρασκευή.

Πρωταγωνιστές Seth Rollins & Evolution

Υπό την μουσική της Evolution, παρουσιάστηκαν οι Triple H και Seth Rollins, με τον τελευταίο να φοράει παρόλα αυτά, την ένδυση της Shield. O πρώτος είπε απλά πως πάντα αυτός νικάει στο τέλος.

Το πρώην μέλος της "Ασπίδας" είπε πως μόνο αυτός ξέρει γιατί πρόδωσε την πρώην ομάδα του. Ο Dolph Ziggler τους διέκοψε, τα έβαλε με τον "προδότη" και έγινε ματς μεταξύ τους, στο οποίο νίκησε ο Seth Rollins.

Στα παρασκήνια, και ο Big Show αποκάλεσε όπως ο Ziggler, πουλημένο τον Seth Rollins, με τον Triple H να κανονίζει αγώνα του Γίγαντα εναντίον του Randy Orton.

Ο αγώνας στο main event, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ο Seth Rollins επιτέθηκε στον Big Show μαζί με τον Orton. Οι δύο τους πανηγύρισαν στο κλείσιμο του σόου, στο οποίο δεν εμφανίστηκε καθόλου ο Dean Ambrose και ο Roman Reigns.

Επέστρεψε ο Bray Wyatt

Μέσω γιγαντοοθόνης και μαγνητοσκοπημένου βίντεο, επέστρεψε ο Bray Wyatt στο SmackDown. Μίλησε για την ήττα του στο Payback από τον John Cena και πως η Sister Abigail τον είχε προειδοποιήσει ότι αυτό θα γινόταν.

Συνεχίζεται η τριπλή διαμάχη

Η κόντρα των Bad News Barrett, Rob Van Dam και Cesaro, οδηγήθηκε στο ρινγκ και σε αγώνα 3-way. Χωρίς τον τίτλο Intercontinental του πρώτου υπό διεκδίκηση, ο Πρωταθλητής πήρε την νίκη.

Στο ύψος τους οι Usos

Σε αγώνα που δεν ήταν οι Tag Team τίτλοι υπό διεκδίκηση, οι Πρωταθλητές αδερφοί Usos νίκησαν τους Ryback και Curtis Axel, που έχουν βάλει στόχο το Πρωτάθλημα αυτό.

Νίκες για Rusev και Dallas

Με μια τεράστια Ρώσικη σημαία να κυματίζει, ο Rusev επικράτησε εύκολα του Xavier Woods. Στο πλευρό του φυσικά η πανέμορφη Lana.

Ο Bo Dallas συνέχισε τα ...promo του πριν και μετά τις νίκες του, αυτή την φορά επί του Santino Marella, ο οποίος είχε στο πλευρό του την Emma.

Έχασε ξανά η ...τρελή "αλεπού"

Συνέχισε να κάνει σαν την τρελή η Alicia Fox, που κλέβει την δόξα ακόμα κι από τις αντιπάλους της που την νικούν. Η Natalya λοιπόν την νίκησε, αλλά η Fox τα έβαλε με όλους και με όλα γύρω από το ρινγκ μετά την ήττα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *