Κατηγορίες HTML

Slide Show

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Πιθανά spoilers: Τα πλάνα για SummerSlam

Τα πλάνα του WWE για το SummerSlam, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, έχουν ολοκληρωθεί.

Φυσικά στον χώρο αυτόν, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν την τελευταία στιγμή, αλλά αυτά που θέλουν να κάνουν οι υπεύθυνοι, έχουν ξεκαθαρίσει πλέον.

Το μόνο σίγουρο είναι η χρησιμοποίηση του Brock Lesnar ως διεκδικητή των κορυφαίων τίτλων.

Όλοι θα ήθελαν να δουν έναν αγώνα μεταξύ εκείνου και του Daniel Bryan, αλλά ο τραυματισμός του τελευταίου και το αβέβαιο μέλλον του, ως προς την αποθεραπεία και την επιστροφή, ώθησαν τους υπεύθυνους να ξεγράψουν προς το παρών αυτό το ματς.

Οπότε, αφού ο ένας εκ των δύο παλαιστών που θα βρεθούν στο main event, θα είναι ο διεκδικητής Lesnar, αυτός που μένει να γίνει γνωστός είναι ο Πρωταθλητής.

Και αυτός φαίνεται πως θα προκύψει στο Money in the Bank pay per view, με ξεκάθαρα φαβορί τους Roman Reigns και Cesaro. Αν νικήσει ο τελευταίος, το σενάριο θα ταιριάξει γάντι, οπότε αυτή την στιγμή είναι ακόμα μεγαλύτερο φαβορί κι από τον Reigns.

Δύο αουτσάιντερ είναι οι John Cena και Sheamus, που όμως έχουν λίγες πιθανότητες, αφού είναι faces και θα χρειαστεί ένας powerhouse face παλαιστής, εναντίον του Lesnar.

Ο Bray Wyatt (όπως και οι Randy Orton και Alberto Del Rio), δεν αναμένεται να πάρει τον τίτλο, αφού δεν θα εξυπηρετήσει κάτι τέτοιο μελλοντικά feuds.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *