Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Spoilers: Νέες συζητήσεις για Πρωταθλητή WWE

Ένα σενάριο που φαινόταν να μην συζητιέται καν, όχι μόνο έχει συζητηθεί αλλά συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες για την κατάκτηση των δύο κορυφαίων τίτλων του WWE.

Από τα τέλη του 2013, η εταιρεία πορεύεται με έναν ενοποιημένο κορυφαίο τίτλο. Το WWE Championship και το World Heavyweight Championship. Πρώτος Πρωταθλητής αυτού, Randy Orton.

Τα πλάνα για την ολοκλήρωση του pay per view Money in the Bank, δίνουν και παίρνουν και τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο, ενώ οι πιθανές αντιπαλότητες που αυτό θα φέρει στο προσκήνιο, αλλάζουν συνεχώς.

Αυτό που διαφαίνεται είναι η θέληση της εταιρείας, να δώσει Τίτλο στον John Cena και να οδηγηθεί σε αγώνα στο SummerSlam κόντρα στον Brock Lesnar. Τίτλο θέλουν να δώσουν όμως και στον Randy Orton.

Μια πιθανή έκβαση είναι να νικήσει ο Orton και στο Battleground να παλέψουν για τους τίτλους του, ο Reigns με τον Cena, σε ένα Triple Threat Match, τριπλή κόντρα η οποία θα ξεκινήσει στο Money in the Bank Ladder Match.

Σε αυτό το Triple Threat, νικητής να είναι ο John Cena, που έτσι θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον Τίτλο, εναντίον του Brock Lesnar, σε έναν πολυπόθητο αγώνα όπως φαίνεται για τους υπεύθυνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *