Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Τι θα γίνει απόψε στα γυρίσματα του TNA

Απόψε ξεκινάνε τα γυρίσματα επεισοδίων του iMPACT Wrestling για το TNA. Το πρώτο που θα μαγνητοσκοπηθεί είναι για να προβληθεί στις 17 Ιουλίου. Τι έχει ανακοινωθεί και θα γίνει.

Καταρχάς, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ο αγώνας για τον Παγκόσμιο Τίτλο TNA, μεταξύ του Πρωταθλητή Bobby Lashley και του διεκδικητή Jeff Hardy (έχει κερδίσει το δικαίωμα σε επεισόδιο που θα προβληθεί στο μέλλον).

Εμφάνιση θα πραγματοποιήσει και ο αδερφός του Jeff, Matt Hardy, αλλά είναι άγνωστο ακόμα πως θα χρησιμοποιηθεί, αν θα γίνει επανένωση για Hardy Boyz, αν θα αγωνιστούν εναντίων των Team 3D και οτιδήποτε.

Ο Tommy Dreamer και ο Rhyno από το House of Hardcore αναμένεται να εμφανιστούν ξανά και να έχει συνέχεια το σενάριο με την Dixie Carter, το οποίο ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί προς τα που οδεύει. Η λογική λέει όμως πως πρόκειται για μια συνεργασία μεταξύ των promotions.

Θα γίνει φυσικά η πολύ αναμενόμενη αλλαγή του ρινγκ, από τετράγωνο σε εξάγωνο, το οποίο ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθεί απόψε με ανακοίνωση της ίδιας της εταιρείας, τις προηγούμενες ημέρες.

Τέλος, ο The Great Muta και η Dixie Carter θα πραγματοποιήσουν μαζί μια συνέντευξη τύπου, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του iMPACT, και πιθανολογείται συνεργασία του TNA, με το promotion του Muta, Wrestle-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *