Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Tommy Dreamer για το heel turn του Seth Rollins

Ο hardcore θρύλος του ECW και πρώην WWE και TNA wrestler Tommy Dreamer σε συνέντευξη του την προηγούμενη βδομάδα μίλησε για το heel turn του Seth Rollins λέγοντας τα εξής...

Νομίζω ότι το heel turn αυτό, και αυτή είναι καθαρά η δική μου άποψη, ήταν πραγματικά πολύ καλό. Δεν νομίζω όμως ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει καθώς πίστευα ότι η Shield είχε ακόμα δρόμο να διανύσει. Και αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι ήδη το δεύτερο heel turn που έχει συμβεί στο εσωτερικό της Shield; Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι στο wrestling σήμερα ξεχνάνε γρήγορα. Εγώ όμως όχι, και θυμάμαι ακόμα και την περίοδο που όλοι θεωρούσαν ότι ο Daniel Bryan δεν θα πάρει ποτέ την "μεγάλη" ευκαιρία,  ότι δεν θα είχε την δυνατότητα. Και ήταν ήδη πρωταθλητής δύο φορές. Με αυτό τον τρόπο, στο wrestling, σε κάνουν να ξεχνάς συγκεκριμένα πράγματα.

Όσον αφορά τον Seth Rollins ξανά, μακροπρόθεσμα αυτή η κίνηση θα αποδειχθεί σωστή για αυτόν. Είμαι μεγάλος fan της δουλειάς του. Ξανά όμως νομίζω ότι ήταν νωρίς αν σκεφτείς ότι την προηγούμενη νύχτα νίκησαν το μεγαλύτερο faction στην δουλειά μας. Θα περίμενα μέχρι την επόμενη Wrestlemania για να τους δω να αντιμετωπίζουν τους Wyatts. Το μόνο που έκαναν όσον αφορά αυτούς (Shield - Wyatts) ήταν ένα άκυρο ματς σε ένα άκυρο PPV. Αυτοί οι τύποι είναι το κάτι άλλο και αν τους βάλεις να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον, θα έχεις κάτι.

Και πάλι. Αυτοί έχουν τις ιδέες, αυτοί κλείνουν τα ματς. Όχι εγώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *