Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ο Triple H θέλει καλύτερο WWE τηλεοπτικά

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα παρασκήνια των σόου του WWE, ο Triple H παλεύει όσο μπορεί για να δίνει τηλεοπτικά το καλύτερο δυνατόν προϊόν.

Πριν από μερικά επεισόδια, συγκαλεί συνέλευση για τους παλαιστές, τους εργαζομένους και τους σκηνοθέτες, ώστε όλα να δουλέψουν στην εντέλεια.

Δυστυχώς για εκείνον έχει πάνω από το κεφάλι του, τον πεθερό του Vince McMahon, ο οποίος έχει διαφορετικές απόψεις σε πάρα πολλά θέματα. Ο HHH θεωρεί πως το WWE δεν δίνει ότι καλύτερο μπορεί για το Raw και το SmackDown, κι έτσι ο κόσμος ενδιαφέρεται πολύ μόνο για τα PPV.

Επίσης, ο Vince έχει δώσει εντολή πως δεν θέλει να υπάρχουν πλέον heel και faces, έτσι η ομάδα σεναρίων και οι παραγωγοί, μαζί με τον Triple H, προσπαθούν -μερικές φορές και την τελευταία στιγμή- να αλλάξουν πράγματα, ώστε να είναι ικανοποιημένο το μεγάλο αφεντικό.

Ο McMahon θέλει βραχύβια feuds σε αντίθεση με τον Triple H και δεν ενδιαφέρεται για τους mid-carders ή τους under-carders επίσης σε αντίθεση με τον γαμπρό του.

Στόχος του Triple H είναι η μεγαλοποίηση του τίτλου Intercontinental και για τον λόγο αυτό, δίνει βαρύτητα σε feuds των παλαιστών που δεν είναι σε πρώτο πλάνο, ώστε να μπορέσουν ακόμη και σε δεύτερη μοίρα να είναι το ίδιο πειστικοί με τους κορυφαίους.

Η τρομερή απήχηση του NXT στον κόσμο και η παραγωγή νέων ταλέντων, είναι επίσης μεγάλο επίτευγμα του Triple H, κάτι που συνεχίζεται και θα συνεχιστεί με τους Adrian Neville και Sami Zayn σε πρώτο πλάνο. Ο HHH επιθυμεί να φτιάξει όπως διατυμπανίζει, αντί για μεγάλους σταρ, τεράστιους σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *