Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Πολλές λεπτομέρειες για "WWE 2K15"!

Το Game Informer αποκάλυψε κι άλλες λεπτομέρειες για τις αλλαγές που θα κάνει η 2K Games στο παιχνίδι WWE 2K15, αφού πήρε πρώτα το ΟΚ για να τις γνωστοποιήσει.

Όταν πήραν την άδεια από την THQ τον περασμένο χρόνο, το παιχνίδι ήταν πολύ μακριά από το να κάνει αλλαγές. Το παιχνίδι θα είναι το πρώτο επόμενης γενιάς, των παιχνιδιών του WWE, σε Playstation 4 και Xbox One, μαζί με την κυκλοφορία του σε Playstation 3 και Xbox 360.

Ο Developer της Visual Concepts θα δουλέψει με την Yukes για να έχει περισσότερο έλεγχο σε αυτό. Θα προστεθεί τεχνολογία σκαναρίσματος που έχει γίνει στα παιχνίδια NBA 2K και έως τώρα έχει το 90% το ρόστερ των παικτών σκαναρισμένο. Σε μια ενδιαφέρον λεπτομέρεια, η κλασσική version του Hulk Hogan είναι κανονικά στο παιχνίδι, αλλά οι υπόλοιπες έχουν σκαναριστεί. Άλλοι παλαιστές στο παιχνίδι ήδη, είναι οι John Cena, Bray Wyatt, Daniel Bryan, AJ Lee, Roman Reigns και Cesaro.

Οι χαρακτήρες των παλαιστών είναι πολύ πιο κοντά της πραγματικής ζωής. Μαλλιά δέρμα, πρόσωπα και ρουχισμός έχουν αναβαθμιστεί και έχουν εισαχθεί περισσότερες εκφράσεις, ώστε οι παλαιστές να έχουν πιο ρεαλιστικές γκριμάτσες στο παιχνίδι. Ένα demo του Cena έδειξε εκφράσεις "πόνου, ενθουσιασμού και εξάσκησης".

Ο στόχος είναι να γίνει το παιχνίδι πολύ παρόμοιο με ένα σόου του WWE στην τηλεόραση και αυτό σημαίνει πως η Visual Concepts προσπαθεί να κάνει τον ρυθμό του αγώνα και την ροή του, πιο ρεαλιστική. Έχουν καινούριες λήψεις σαν αυτές που είναι στημένες σε ένα ρινγκ του WWE, από αληθινό τεχνικό που βρίσκεται δίπλα στα ρινγκ. Αυτό σημαίνει πως θα υπάρξει περίπου πέντε φορές περισσότερο ρεαλισμός από το προηγούμενο παιχνίδι.

Θα υπάρξει επίσης μια αλλαγή που θα φέρει τους χαρακτήρες και τα storylines πολύ πιο κοντά στα πραγματικά του WWE, αλλά ίσως αργήσει στην αρχή τουλάχιστον. Με άλλα λόγια, μπορεί κάποιος που μόλις απολύθηκε να βρίσκεται στο παιχνίδι και κάποιος που μόλις ντεμπούταρε να απουσιάζει.

Ο ήχος επίσης θα αλλάξει και θα γίνει πολύ καλύτερος από το τελευταίο παιχνίδι. Οι Jerry Lawler και Michael Cole θα βρεθούν μαζί για ηχογράφηση, ώστε οι συζητήσεις τους να είναι περισσότερο ρεαλιστικές. Θα υπάρξουν 30-35 ώρες σχολιασμού από κάθε σχολιαστή για να υπάρχουν πολλά πράγματα.

Η 2K δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το θεματικό τραγούδι του παιχνιδιού και δεν έχει αποκαλύψει το gameplay, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί στην, προγραμματισμένη για αύριο, εκδήλωση. Υπενθυμίζουμε, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *