Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Συναρπάζουν τα νέα για "WWE 2K15"

Η είδηση για το παιχνίδι του WWE δεν ήρθε από εκεί που περιμέναμε. Το VideoGamer.com ανέβασε ένα άρθρο αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες για το video game WWE 2K15, ενώ ελπίζουμε να έχει δίκιο και να είναι τόσο καλό όσο αναφέρει. Επίσης, στο άρθρο αναφέρεται ως ημερομηνία κυκλοφορίας 21 και 23 Οκτωβρίου για Αμερική και Ευρώπη αντίστοιχα.


Πέντε χαρακτήρες έχουν ανακοινωθεί για το παιχνίδι: Bray Wyatt, John Cena, Cesaro, Roman Reigns και ο Κλασσικός Hulk Hogan (μαζί και οι AJ Lee, Naomi και Cameron). Η 2K έχει υποσχεθεί πως το ρόστερ θα είναι το καλύτερο που έχει υπάρξει σε παιχνίδι του WWE, ποτέ.


Ο στόχος αυτής της χρονιάς η επόμενη γενιά παιχνιδιών: Ο τρόπος που θα φαίνεται, ο τρόπος που θα παίζεται και ο τρόπος που θα ακούγεται. Οι Yuke’s και Visual Concepts δουλεύουν μαζί για πρώτη φορά μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων του παιχνιδιού από την 2K, από τον τελευταίο κύκλο αναβαθμίσεων του παιχνιδιού.


Ένας κύριος στόχος είναι να δημιουργηθούν οι πιο ρεαλιστικοί χαρακτήρες από ποτέ. Η τωρινή γενιά θα αναβαθμιστεί επίσης και θα υπάρξει μεγάλη διαφορά, σαφώς καλύτερο, το παιχνίδι 15 από αυτό του 14. Τα κείμενα -ακόμα και μικρά αντικείμενα, όπως όπλα και ρούχα έχουν βελτιωθεί - το μούσι του Daniel Bryan έχει υποστεί τρομερή αναβάθμισή...


Η επόμενη γενιά, από την άλλη, είναι εντελώς διαφορετική. Αν και έχουν δείξει μόνο το μοντέλο-χαρακτήρα του John Cena, μοιάζει εκπληκτικό! Ένα μικρό demo από το πρόσωπο του Cena, έδειξε εκφράσεις που είναι σχεδόν πραγματικές, σαν να είναι αληθινός. Μπορείς να δεις ακόμα και τις ρυτίδες εκφράσεων στο πρόσωπο. Η 2K έχει επιβεβαιώσει ότι ο φωτισμός και τα εφέ του παιχνιδιού συνεχίζουν να φτιάχνονται.


Το gameplay έχει εξελιχθεί επίσης, ο σκοπός είναι να προσπαθήσουν να απομακρύνουν την ιδέα από την διαφήμιση του παιχνιδιού, ως ένα παιχνίδι αγώνων, με παλαιστές του WWE να παλεύουν μόνο. Υπάρχουν πέντε φορές μεγαλύτερες βελτιώσεις από ότι τα περασμένα χρόνια και θα δούμε εξαιρετικά πράγματα!


Θα υπάρχουν πέντε φορές περισσότερες κινούμενα σχέδια από όλα τα προηγούμενα χρόνια, για να γίνει η κίνηση πιο ρεαλιστική και να βεβαιωθούν πως το game play θα είναι καλύτερο. Τα κομμάτια αδράνειας που τυχών υπήρχαν θα εξαφανιστούν σε ελάχιστο βαθμό!


Ο ύψιστος στόχος είναι να παίζει κάποιος και να μπορεί να το συγκρίνει με ένα πραγματικό σόου της τηλεόρασης. Έχει γίνει προσπάθεια ακόμα και για το hardcore κομμάτι, αλλά η 2K έχει επικεντρωθεί σε μερικά και όχι όλα τα είδη αγώνων. Για να πετύχει την αναβάθμιση αγώνων, η ομάδα ανάπτυξης έχει χρησιμοποιήσει κανονικά ρινγκ του WWE. Έχουν γίνει προσπάθειες να βελτιωθεί ακόμα και ο χειρισμός του ρινγκ, για να φαίνεται πως είναι σαν το πραγματικό στα σόου της εταιρείας.


Όλοι οι ήχοι έχουν ξανά καταγραφεί από την αρχή για το 2K15. Για παράδειγμα, όταν ένας παλαιστής δέχεται ένα backdrop, ο ήχος της κίνησης ακούγεται σαν όντως να έπεσε πάνω στο ρινγκ και προέρχεται από το ρινγκ!


Ο σχολιασμός επίσης έχει αλλάξει, με τους Michael Cole και Jerry 'The King' Lawyer στον ρόλο αυτό, να έχουν καταγράψει διαλόγους την ίδια στιγμή, δηλαδή παρέα στο ίδιο στούντιο, κάνοντας μια πραγματική συνομιλία. Όπως είχαμε αναφέρει σε άλλο άρθρο, ο καθένας τους ηχογράφησε 30 με 35 ώρες και όπως καταλαβαίνει κανείς, ξεπερνούν οι ατάκες τους πάνω από πέντε φορές περισσότερο, τις ατάκες τους σε προηγούμενα παιχνίδια!


Η ημερομηνία κυκλοφορίας σύμφωνα με αυτό το άρθρο, του WWE 2K15, είναι 21 Οκτωβρίου για την Βόρεια Αμερική και 23 Οκτωβρίου για την Ευρώπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *