Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Τα παιχνίδια τύπου του WWE ενόψει Money in the Bank

Πολλές είναι οι ειδήσεις που έρχονται καθημερινά από την εταιρεία του WWE. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς το μέγεθός της, θα συμφωνήσει πως είναι λογικό αυτές να είναι υπεράριθμες, σε σχέση με όσες βγαίνουν για το TNA, το ROH και όλα τα άλλα promotion του πλανήτη, μαζί.

Όμως αν δείτε τις αντιφάσεις που υπάρχουν σε αρκετά δημοσιεύματα -που αναγκαστικά αναπαράγουμε και εμείς, για να μην μείνουμε χωρίς την απαραίτητη ενημέρωσή σας (κυρίως από φήμες όμως και όχι διασταυρωμένες πληροφορίες, τις περισσότερες φορές)- θα καταλάβει ο οποιοσδήποτε πως κάτι δεν πάει καλά. Διότι δεν γίνεται την μια μέρα να είναι έτσι και την επόμενη ακριβώς αντίθετες οι πληροφορίες.

Συμπέρασμα που βγαίνει, είναι πως η κορυφαία εταιρεία επαγγελματικής πάλης, που κινεί τα νήματα στα πάντα σε αυτόν το χώρο, "παίζει" μαζί μας, δίνοντας όποιες πληροφορίες θέλει και αφήνοντας να κυκλοφορήσουν όλες οι φήμες που την βολεύουν.

Μπορεί για κάποια θέματα, όπως αυτό του CM Punk, να μην ήθελε να μαθευτεί πως "έφαγε μεγάλη ήττα" (και συγνώμη για την αργκό της ελληνικής καθημερινότητας), αλλά άλλα θέματα, όπως π.χ. το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρωταθλητής της, να την βολεύει μια χαρά αυτό το "παιχνίδι ονομάτων".

Αρχικά βγήκε από όλα τα sites πως υπάρχει ήδη στο μυαλό όλων επόμενος Πρωταθλητής, δίχως να αποκαλύπτεται όνομα. Στην συνέχεια ξεχώρισαν οι Bray Wyatt και Cesaro, για να τους πάρει τον τίτλο αυτό, ο Roman Reigns, που θεωρήθηκε σίγουρος νέος Πρωταθλητής. Τα σενάρια άλλαξαν αμέσως και ο Cesaro έγινε και πάλι φαβορί, για να βγει το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρει πως ο John Cena είναι η σίγουρη λύση.

Σίγουρα έχουν αποκλειστεί από το μυαλό όλων, οπαδών και υπευθύνων μερικά από τα ονόματα των επτά συμμετεχόντων στον μεγάλο αγώνα -και αυτά βεβαίως είναι του Alberto Del Rio και του Randy Orton, που δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να κατακτήσουν τις "ζώνες"- κι όσον αφορά τους άλλους, σίγουρα υπάρχουν δύο ή και τρία ονόματα, από τα οποία ο ένας θα γίνει το πρόσωπο της βραδιάς σε μια εβδομάδα ακριβώς.

Ο υπογράφων αυτού του κειμένου, είναι πεπεισμένος πως την Κυριακή θα φύγει Πρωταθλητής ο Cesaro, αλλά το WWE προσπαθεί να "θολώσει τα νερά", για να μην θεωρηθεί προβλέψιμο το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *