Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

5 λόγοι για τους οποίους το Superstars είναι υποτιμημένο

Είναι φανερό ότι το κοινό που παρακολουθεί είτε από την τηλεόραση του είτε live το Superstars είναι ελάχιστο, συγκρινόμενο με το αντίστοιχο κοινό των Monday Night Raw και Smackdown. Θα 'πρεπε να είναι έτσι όμως; Παρακάτω παραθέτουμε μερικούς λόγους για τους οποίους το Superstars είναι ίσως το πιο υποτιμημένο pro-wrestling show.


1. Δεν συμμετέχει ο John Cena!



Μεγάλο είναι το κομμάτι του WWE Universe που αντιπαθεί τον John Cena και αν είσαι μέρος αυτού, λοιπόν... είσαι τυχερός! Ο Cena δεν συμμετέχει σε αγώνες του σόου και η μόνη του προβολή σε αυτό είναι μέσω της επανάληψης στιγμών από το Raw. Και φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για αυτόν, αλλά και για άλλους κορυφαίους σούπερσταρ όπως οι Triple H, Randy Orton, Daniel Bryan κλπ .

2. Δεν υπάρχουν promo και παρασκηνιακές στιγμές.


Εκτός από τις επαναλήψεις που προβάλλονται κατά τη διάρκεια του Superstars, αυτό περιέχει κυρίως καθαρή pro wrestling δράση χωρίς καθόλου σεναριακό υπόβαθρο, επεμβάσεις στους αγώνες, παρασκηνιακές στιγμές, promos και συνεντεύξεις.

3. Δίνει την δυνατότητα σε wrestlers που δεν προβάλλονται να αγωνιστούν.



Zack Ryder, Kofi Kingston, Damien Sandow, R-Truth, Xavier Woods, Heath Slater, Titus O'Neil. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα wrestlers που σπάνια πια τους δίνεται η δυνατότητα να αγωνιστούν σε Raw και Smackdown και το Superstars αποτελεί για αυτούς η καλύτερη ευκαιρία να αναδειχθούν.

4. Τα ματς μεταξύ των Divas είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια(και αρκετές φορές καλύτερα).



Οι επικίνδυνες και σέξι γυναίκες του WWE δεν καταλαμβάνουν περισσότερα από 5 λεπτά σε Raw, Smackdown και PPVs ενώ υπάρχει περίπτωση σε αυτά τα σόου να μην δεις καν Divas Match. Αντίθετα στο WWE Superstars(αλλά και στο Main Event) οι Divas έχουν περισσότερο χρόνο να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και πολλές φορές αυτό οδηγεί σε ποιοτικότερες μεταξύ τους αναμετρήσεις.

5. Μερικά από τα ματς του είναι πραγματικά αξέχαστα.


Ποιος μπορεί να ξεχάσει το Jericho vs Goldust του 2010, το Christian vs McIntyre του 2012 ή το φετινό Cesaro vs Dolph Ziggler, τρία εξαιρετικά ματς του Superstars τα οποία ξεπέρασαν κατά πολύ άλλους αγώνες που λαμβάνουν χώρα σε Raw και Smackdown.

Σημείωση: Με το παρών άρθρο δεν προσπαθούμε να σας πείσουμε ότι το Superstars είναι καλύτερο από το Raw και το Smackdown. Απλά, είναι ένα αξιόλογο σόου το οποίο θα μπορούσε να σταθεί δίπλα στα υπόλοιπα επάξια και να προσελκύει περισσότερο κόσμο.

1 σχόλιο :

Jim είπε...

There is only so much TV time to go around. Superstars shoul focus on the mid card guys. Main Event should go back to the original formula of one match with plenty of buildup. I could care less about opening promos, and stupid skits, just focus on wrestling. H alles malakies den xreiazonvte.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *