Κατηγορίες HTML

Slide Show

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ο Chris Jericho για την επιστροφή του στο WWE

Μέσω της εκπομπής του, στο podcast, "Talk is Jericho", ο Chris Jericho αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο WWE, δίνοντας ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, για την συμφωνία του.

Μίλησε για τις προτεραιότητές του, και είπε πως πάνω από όλα βάζει τους Fozzy, αλλά όταν υπάρχει χρόνος ανοίγει την πόρτα του στο WWE, με το οποίο μιλάει συνεχώς και ψάχνει πάντα τρόπους να υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής του.

Στην WrestleMania 30 είχε ζητήσει να αντιμετωπίσει τον Daniel Bryan, αλλά προφανώς αυτό δεν προχώρησε για πολλούς λόγους. Ζήτησε για αντίπαλο και τον Bray Wyatt, αλλά είχε feud με τον John Cena.

Για την τωρινή επιστροφή του, τόνισε πως ήταν να κάνει τουρνέ με τους Fozzy αλλά αναβλήθηκε και είχε χρόνο. Κάπου εκεί υπήρξε ένα τηλεφώνημα από σεναριογράφο του WWE και του ανέφερε τον Bray Wyatt.

Ο Jericho απάντησε θετικά αμέσως, αλλά το θέμα πάγωσε για περίπου τρεις εβδομάδες, μέχρι να ξανά επικοινωνήσουν για να μιλήσουν για τις εμφανίσεις του και το πότε έχει ελεύθερο πρόγραμμα. Η συμφωνία με τον Triple H οριστικοποιήθηκε μέσα σε 5 λεπτά (!) την περασμένη Παρασκευή, δηλαδή 3 μέρες πριν την επιστροφή του στο Raw!

Αναφέρθηκε και στην προσπάθεια να μείνει εντελώς μυστική η επιστροφή του, πετώντας για την Βοστόνη την τελευταία στιγμή. Επίσης, πρόσεξε να μην τον αντιληφθούν οι οπαδοί έξω από το στάδιο και έμεινε στο πούλμαν της παραγωγής για περίπου 4 ώρες, με τον παραγωγό Dean Malenko.

Τότε συζητήθηκε το πως θα επιστρέψει και μόλις ολοκληρώθηκαν οι προτάσεις του Y2J, ενημερώθηκε ο Vince McMahon για να τις εγκρίνει, κάτι που έγινε. Αμέσως μετά, υπήρξε συζήτηση με την Wyatt Family και τον The Miz για να μιλήσουν για το segment, λίγες στιγμές πριν αυτό συμβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *