Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Τι ακριβώς συμβαίνει με Sanada & TNA

Η επαγγελματική σχέση που έχει αυτή την στιγμή ο Sanada με το TNA, είναι κάτι σαν "δανεισμός" άνευ όρων από το Ιαπωνικό promotion, Wrestle-1, στο οποίο ανήκει και του πληρώνει το συμβόλαιο.

Ο Great Muta, του οποίου είναι το συγκεκριμένο promotion, θεωρεί πως ο Sanada είναι ένας μεγάλος σταρ της χώρας και με το να έχει στην κατοχή του, τον Τίτλο X-Division του TNA, μόνο καλό κάνει στην εικόνα του.

Από διάφορες πληροφορίες είχε ακουστεί πως θα επιστρέψει σε full πρόγραμμα στο Wrestle-1, έως το τέλος του έτους, αλλά πλέον συζητιέται η περίπτωση να υπογράψει ένα κοινό συμβόλαιο μαζί με το TNA, με την προϋπόθεση πως θα εμφανίζεται κυρίως για το αμερικανικό promotion.

Για να υπάρξει συμφωνία όμως, θα πρέπει να υπάρχει ένας όρος, που θα τον προστατεύει στα σενάρια του TNA, ώστε να φαίνεται κορυφαίος παλαιστής και έτσι να είναι πραγματικά ένας σταρ στην Ιαπωνία.

Κάτι που είναι δεδομένο, πως ο Sanada έχει πολύ μέλλον και αν ισχύσει το τελευταίο ενδεχόμενο, τότε θα αποκτήσει σίγουρα μεγαλύτερη αξία και στην αμερικανική αγορά του pro wrestling.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *