Κατηγορίες HTML

Slide Show

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

WWE Power Rankings: 5 Ιουλίου 2014

To WWE.com σε συνεργασία με το Academy of Wrestling Arts & Sciences (AWAS), βγάζει κάθε εβδομάδα τους 25 καλύτερους superstars αλλά και divas. Το πως τα πήγε ο κάθε superstar ή diva βασίζεται στις νίκες τους, την ποιότητα του αντιπάλου τους και την κυριαρχία τους στο ρινγκ.


No.25
Dolph Ziggler: O Dolph Ziggler δεν κατάφερε να κλέψει το σόου στο Money In The Bank Ladder Match. Παρόλα αυτά όμως οι νίκες του απέναντι σε Fandango, Cesaro και RybAxel θα τον βάλουν στην λίστα γι αυτήν την εβδομάδα.
Προηγούμενη θέση: 25

No.24
Naomi: Παρόλο που η Naomi κατάφερε να πάρει νίκες με την Cameron στο Raw και στο Main Event, η ήττα της στο Money In The Bank θα την στείλει στην 24η θέση.
Προηγούμενη θέση: 23

No.23
The Great Khali: O Great Khali κάνει την επιστροφή του στα Power Rankings, αφού συνέτριψε τον Sandow στο Raw.
Προηγούμενη θέση: -


No.22
Jack Swagger: Μπορεί ο Swagger να μην τα κατάφερε στο Money In The Bank Ladder Match, αλλά η αρχή του feud του με τον Rusev θα τον βάλει στην λίστα γι αυτήν την εβδομάδα.
Προηγούμενη θέση: -

No.21
Los Matadores: Μιας και ο Diego δεν κατάφερε να σπάσει το streak του Bo Dallas στο SmackDown, οι Los Matadores πέφτουν στην 21η θέση.
Προηγούμενη θέση: 19


No.20
Alberto Del Rio: O Alberto Del Rio δεν κατάφερε να κερδίσει το WWE World Heavyweight Championship στο Money In The Bank αλλά ούτε και την United States στο SmackDown και έτσι πέφτει στην 20η θέση.
Προηγούμενη θέση: 18

No.19
Bo Dallas: Η νίκη του Bo Dallas απέναντι στον Diego κάνοντας το "12-and-Bo" θα στείλει τον Bo Dallas στην 19η θέση.
Προηγούμενη θέση: 20


No.18
RybAxel: Οι Ryback και Curtis Axel δέχτηκαν ήττες και στο Money In The Bank αλλά και στο Raw από τους Goldust & Stardust και πέφτουν στην 18η θέση για αυτήν την εβδομάδα.
Προηγούμενη θέση: 16

No.17
Stardust & Goldust: Οι Stardust και Goldust είστε στις νίκες του απέναντι στους RybAxel θα ανέβουν στην 17η θέση γι αυτήν την εβδομάδα.
Προηγούμενη θέση: 21


No.16
Adam Rose: O αρχηγός των Rosebuds Adam Rose επικράτησε του Damien Sandow στο Money In The Bank και ανεβαίνει στην 16η θέση.
Προηγούμενη θέση: 17


No.15
Paige: Η Paige μπορεί να νίκησε την Naomi στο Money In The Bank, αλλά την επόμενη μέρα στο Raw έχασε από την AJ Lee τον τίτλο της και πέφτει στην 15η θέση.
Προηγούμενη θέση: 10

No.14
Rob Van Dam: O Rob Van Dam μπορεί να είχε ήττες σε Money In The Bank και Raw αλλά η νίκη του στο Main Event θα τον διατηρήσει στην 14η θέση.
Προηγούμενη θέση: 14


No.13
Big E: O Big E μένει στην λίστα παρότι έχασε από τον Rusev, τα πήγε αρκετά καλά σε Raw, Superstars και Main Event.
Προηγούμενη θέση: 12


No.12
Rusev: O Rusev με την νίκη του απέναντι στον Big E στο Money In The Bank και η αρχή της κόντρας του με τον Rusev τον ανεβάζει στην 12η θέση.
Προηγούμενη θέση: 13


No.11
AJ Lee: Η σοκαριστική επιστροφή της AJ και η κατάκτηση της Divas Championship θα την βάλει στην λίστα γι αυτήν την εβδομάδα.
Προηγούμενη θέση: -


No.10
Kane: O Kane συνεχίζει την δαιμονιώδη φόρμα του και γι αυτήν την εβδομάδα και έτσι βρίσκεται στην 10η θέση.
Προηγούμενη θέση: 15


No.09
Cesaro: Ο Cesaro όχι μόνο δεν κατάφερε να γίνει πρωταθλητής στο Money In The Bank αλλά ο Kofi Kingston τον έκανε να κυκλοφορεί με ένα τραυματισμένο μάτι.
Προηγούμενη θέση: 8

No.08
The Usos: Οι Tag Team Champions συνεχίζουν την δαιμονιώδη φόρμα τους ύστερα την επιτυχής υπεράσπιση τον τίτλων στο Money In The Bank.
Προηγούμενη θέση: 9


No.07
Randy Orton: O Randy Orton πέφτει στην 7η θέση μιας και δεν κατάφερε να γίνει για άλλη μία φορά ο "Face" του WWE.
Προηγούμενη θέση: 6


No.06
The Wyatt Family: Μπορεί κανένας από τους Wyatts να μην πήρε κάποιο χρυσό στα χέρια τους αλλά οι νίκες τους σε Raw και Main Event τους στέλνει στην 6η θέση γι αυτήν την εβδομάδα.
Προηγούμενη θέση: 7


No.05
Sheamus: Μπορεί ο Celtic Warrior να μην τα κατάφερε στο Money In The Bank αλλά η επιτυχής υπεράσπιση του τίτλου United States τον κρατάει στους 5 καλύτερους.
Προηγούμενη θέση: 4

No.04
Dean Ambrose: Μπορεί ο Dean Ambrose να μην νίκησε στο Money In The Bank αλλά και μόνο το γεγονός ότι σταμάτησε τον Seth Rollins από το να κάνει cash in τον ανεβάζει στην 4η θέση.
Προηγούμενη θέση: 5

No.03
Roman Reigns: Ο Roman Reigns έχασε μεν στο Money In The Bank αλλά είναι ακόμα πεινασμένος γι αυτό και θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στο Battleground.
Προηγούμενη θέση: 3


No.02
Seth Rollins: O Seth Rollins κατάφερε να πάρει την βαλίτσα από το Money In The Bank Ladder Match και βρίσκεται στην 2η θέση.
Προηγούμενη θέση: 2


No.01
John Cena: O John Cena κατάφερε να κατακτήσει την WWE World Heavyweight Championship στο Money In The Bank και επίσης να είναι στο εξώφυλλο του WWE2K15 παραμένοντας στην 1η θέση για ακόμα μία εβδομάδα.
Προηγούμενη θέση: 1

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *