Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Παρασκηνιακά νέα από το WWE Raw

Επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τις τελευταίες ώρες, κρατήθηκε η επιστροφή του Chris Jericho στο WWE, που βγήκε σαν φήμη, μισή ώρα πριν την έναρξη του Raw.

Ο Y2J αναμένεται να παραμείνει τουλάχιστον 3 μήνες και να έχει ένα feud με τον Bray Wyatt, που είναι άγνωστο ακόμα πόσο θα κρατήσει.

Ίσως αγωνιστούν σε τρία διαδοχικά pay per views, αλλά οι συζητήσεις δείχνουν τουλάχιστον έως το SummerSlam, όπου θα έχουν μεταξύ τους αγώνα, εκτός απροόπτου.

Αγώνας του Sheamus για SmackDown 

Όπως ανακοινώθηκε στο Raw, ο Πρωταθλητής United States, Sheamus, θα αντιμετωπίσει κάποιον για τον Τίτλο του, στο επεισόδιο SmackDown αυτής της εβδομάδας.

Τραυματισμός (ΚΑΙ) για Cesaro

Μικροτραυματισμό στο μάτι του, υπέστη κατά την διάρκεια του αγώνα του με τον Kofi Kingston, o Cesaro και για μια - δυο μέρες θα ακολουθήσει θεραπεία.

Είναι αμφίβολη η συμμετοχή του, στον αποψινό του αγώνα στο Main Event, όπου ανακοινώθηκε πως θα αντιμετώπιζε τον Dolph Ziggler.

Για τον τελευταίο, τον Ziggler, πιθανό είναι το ενδεχόμενο, να γίνει ζευγάρι στα σενάρια με την Summer Rae και πιθανότατα να ξεκινήσει feud με Fandango.

Raw Fallout Videos

Νευριασμένος με την εξέλιξη της επιστροφής του, ο The Miz.



Μετά την ήττα της, η Paige γυρίζει σε heel...



Από την άλλη, πανευτυχής η -ξανά Πρωταθλήτρια AJ Lee.



Επιστροφή και για Great Khali

Αν και κανείς δεν σημείωσε ως επιστροφή την εμφάνιση του The Great Khali, ο Ινδός γίγαντας είχε αρκετό καιρό να εμφανιστεί και γύρισε για να νικήσει στο δευτερόλεπτο, τον Damien Sandow, που παρίστανε τον Vince McMahon.

WWE Superstars: οι αγώνες που έγιναν

Δύο αγώνες έγιναν για το σόου του WWE, Superstars. Για μια ακόμα φορά είδαμε match Titus O’Neil vs.Big E, ενώ ο Alberto Del Rio αντιμετώπισε τον R-Truth.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *