Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Πιέζει το WWE για περισσότερη βία;

Μετά από έναν σημαντικό αριθμό τραυματισμών που έχουν υποστεί διάφοροι σούπερσταρ του WWE τον τελευταίο καιρό, έχει αρχίσει να αυξάνεται η περιέργεια όλων μας για το αν οι ανώτεροι του WWE πιέζουν τα ταλέντα για αύξηση της βίας στα μεταξύ τους ματς.

Σύμφωνα με το Wrestling Observer κάτι τέτοιο ισχύει, αφού ένας κορυφαίος σταρ της εταιρείας πιστεύει ότι η αύξηση που έχει παρατηρηθεί τελευταία σε τραυματισμούς στην περιοχή των ματιών διάφορων wrestlers έχει ως αιτία κατεξοχήν την αυξανόμενη πίεση από τους υπεύθυνους για περισσότερη επιθετικότητα και αληθοφάνεια στους αγώνες.

Αυτό όμως οδηγεί σε μη επιτυχή και ασφαλή τέλεση των κινήσεων και κατά συνέπεια πολλές φορές σε πραγματικά χτυπήματα στο κεφάλι, μαυρισμένα μάτια και εξαρθρώσεις ώμων.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Bad News Barret ήταν ένας από αυτούς που τραυματίστηκαν σοβαρότερα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο του και έτσι να μην συμμετάσχει στο Money In The Bank Ladder Match και να του αφαιρεθεί ο τίτλος Intercontinental.

Εφόσον ένας από τους κορυφαίους μέχρι πριν από λίγες μέρες σταρ του WWE τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά, εξαιτίας ίσως μιας κίνησης που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί ή εκτελεσθεί ακριβέστερα και ασφαλέστερα, πρέπει ο McMahon και η παρέα του να αναθεωρήσουν την τακτική τους περί αυξημένης βίας στα ματς, έτσι ώστε να μην έχουμε και στο μέλλον παρόμοια περιστατικά με σταρ που η απουσία τους θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στον κόσμο και θα κοστίσει στην εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *