Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

WWE Raw (21/4): Believe in... Evolution!

Εξελίξεις παντού είχε το WWE Monday Night Raw αυτής της εβδομάδας. Η Evolution έδειξε πως είναι κυρίαρχος της κόντρας απέναντι στην Shield, ο Kane πήρε αγώνα τίτλου και διάλυσε τον Πρωταθλητή Daniel Bryan, ενώ η κόντρα της Wyatt Family με τον John Cena συνεχίστηκε.

Επίδειξη δύναμης η Evolution

Evolution από τα παλιά, με λιμουζίνα και καλοντυμένοι έκαναν την εμφάνισή τους και μαζί ένα promo (κρυωμένος ο Triple H...). Η Shield εμφανίστηκε, απάντησε και βιάστηκε να καταδιώξει τους αντιπάλους της.



Όμως εμφανίστηκαν πολλοί παλαιστές του ρόστερ ως προστασία για την Evolution. Αυτό έκανε την Shield να οπισθοχωρήσει, δείχνοντας πως σίγουρα δεν έχει το πάνω χέρι της κόντρας.

Επίσημο το Bryan VS Kane


Ο Daniel Bryan, γνωρίζοντας την είδηση του θανάτου του πατέρα του, εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος. Η γυναίκα του, πλέον, Brie Bella, μαζί του. Η Stephanie McMahon τους διακόπτει και ανακοινώνει τον αγώνα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WWE, Daniel Bryan VS Kane. Ο τελευταίος εμφανίστηκε, όντας ανεξέλεγκτος και διέλυσε τον Bryan.


Διέλυσαν τον Cena οι Wyatts

Σε ένα καταπληκτικό promo, ο Bray Wyatt τόνισε πως ο John Cena έχει πλέον κουράσει τους οπαδούς του WWE, κάνοντάς τους να τραγουδήσουν και να τον αποθεώσουν. Αργότερα, ο Cena εμφανίστηκε προβληματισμένος, όμως χωρίς διάθεση για να παραιτηθεί. 

Στο τέλος της βραδιάς, κλήθηκε με απόφαση του κοινού, να αντιμετωπίσει μόνος του και τα τρία μέλη της Wyatt Family. Φυσικά ο Cena διαλύθηκε στα χέρια της φαμίλιας. 

Intercontinental Championship

Στον τελικό του τουρνουά για την ανάδειξη του διεκδικητή του τίτλου Intercontinental, ο Bad News Barrett, που νίκησε σε έναν πολύ καλό αγώνα, τον Sheamus.


Με νέα μουσική εισόδου εμφανίστηκε ο Cesaro. Ο μάνατζέρ του, Paul Heyman, επανέλαβε δεκάδες φορές ότι ο άλλος πελάτης του, Brock Lesnar, σταμάτησε το αήττητο σερί του Undertaker σε WrestleMania, ώσπου να εμφανιστεί ο Rob Van Dam.

Στον αγώνα, ο Jack Swagger με τον Zeb Colter κόστισαν την νίκη στον Cesaro, που δέχτηκε και επίθεση, όμως κατάφερε και αντεπιτέθηκε. Νικητής, παρόλα αυτά, ο Rob Vam Dam με count-out. Τελικός: Bad News Barrett VS Rob Van Dam.

Κάτι τρέχει με τον Cody

Οι Πρωταθλητές Tag Team, Usos, αναμετρήθηκαν με πρώην κατόχους των τίτλων, τους Cody Rhodes & Goldust, υπό το βλέμμα των Ryback & Curtis Axel.


Νικητές οι Usos που δέχτηκαν επίθεση από τους "θεατές". Αξιοσημείωτη η άρον-άρον αποχώρηση του Cody μετά την ήττα της ομάδας του. Ο Goldust τον ακολούθησε απορημένος.

Νίκη για την Πρωταθλήτρια

Η Πρωταθλήτρια Divas, Paige, αντιμετώπισε την Aksana. Με μια εντυπωσιακή λαβή, υπέταξε την αντίπαλό της. Στο Extreme Rules θα αντιμετωπίσει την Tamina Snuka.

Ισοπεδωτικός ο Rusev

Η πανέμορφη Lana, παρουσίασε τον Alexander Rusev, που νίκησε τον μασκοφόρο Sin Cara. Στο Extreme Rules, ο Rusev θα αντιμετωπίσει σε αγώνα handicap 2 εναντίον 1, τους Xavier Woods και R-Truth.

Η μάχη των νάνων

Η κόντρα των Los Matadores και των 3MB, που επικεντρώνεται στους δύο νάνους, El Torito και Hornswoggle, συνεχίστηκε. Νικητές οι Matadores με τον 'ταύρο' El Torito.


Τα γνωστά ζευγάρια...

Άλλος ένας αγώνας μεταξύ των ζευγαριών που αρχίζουν και κουράζουν. Σε αυτό το επεισόδιο αγωνίστηκαν μόνο οι γυναίκες. Layla (με Fandango) εναντίον Emma (με Santino). Η τελευταία νίκησε με μια νέα... κόμπρα, η οποία ερωτεύτηκε την κόμπρα του Santino... Ούτε για παιδάκια.


Links για βίντεο

* Η ελληνική παρουσία στο κοινό, ιδιαιτέρως αισθητή, με την σημαία της χώρας μας συνεχώς να εμφανίζεται στα πλάνα και μια ...εξαιρετική επιγραφή που γράφει "Gyromania"! Μάλλον λείπει το σουβλάκι στους πατριώτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *