Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Η θλίψη του Bryan, ο Triple H και μετά το Raw

Με την είδηση του θανάτου του πατέρα του Daniel Bryan, λίγο πριν την έναρξη του σόου, διεξήχθη το Raw. Τι είχε ο Triple H και τι συνέβη μετά το Raw,  συν κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Ο Daniel Bryan εμφανίστηκε στο Raw μη μπορώντας να κρύψει τα δάκρυά του, για τον πρόσφατο χαμό του πατέρα του. Ο λόγος της εμφάνισής του, ήταν για να δοθεί στον Kane μια ώθηση. Δηλαδή να καταστρέψει χωρίς αντίσταση τον αντίπαλό του, ώστε να φανεί ανυπέρβλητος και ασταμάτητος. Μάλιστα, αναφέρθηκε σεναριακός μικροτραυματισμός για Bryan χωρίς χρονοδιάγραμμα επιστροφής του.

Αμέσως μετά την επίθεση, ο Bryan, του οποίου οι βαλίτσες ήταν έτοιμες και τον περίμεναν, αποχώρησε νωρίς- νωρίς από το χώρο που διεξαγόταν το Raw, για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τον περιμένανε πίσω από τις κάμερες, αρκετοί παλαιστές να τον αγκαλιάσουν και ένα αυτοκίνητο έτοιμο να τον μεταφέρει. Φυσικά δεν θα εμφανιστεί στο SmackDown της εβδομάδας.

Πολύ εύκολο να το αντιληφθεί κανείς, ήταν το γεγονός πως ο Triple H, εμφανίστηκε με ένα μικρό κρύωμα που είχε επηρεάσει την φωνή του. Με δυσκολία μίλησε στο promo της Evolution, ενώ φαινόταν και ελαφρώς καταβεβλημένος. Γύρισε έτσι, από την μικρή περιοδεία στην Σαουδική Αραβία.

"Βγήκε" το τελικός του τουρνουά για τον διεκδικητή του τίτλου Intercontinental, του Πρωταθλητή Big E. Οι δύο φιναλίστ είναι οι Bad News Barrett και Rob Van Dam, που θα βρεθούν αντιμέτωποι στο επόμενο Raw.

Για ακόμα ένα επεισόδιο του Raw, δεν εμφανίστηκε και ούτε ήταν στα παρασκήνια, η AJ Lee. Η πρώην Πρωταθλήτρια Divas, συνεχίζει την άδειά της.

Μετά το τέλος του Raw, η Shield εμφανίστηκε και έδιωξε την Wyatt Family από το ρινγκ. Πανηγύρισε μαζί με τον John Cena για να στείλει τα παιδιά χαρούμενα στο σπίτι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *