Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Νέα για Bryan, Wyatts, Shield, CM Punk

Πότε θα επιστρέψει ο Daniel Bryan και τι αναμένεται να συμβεί στις φατριές Wyatt Family και The Shield; Επίσης, τι λέει για τον CM Punk ένας πρώην εργαζόμενος του WWE.

Σε άδεια μέχρι το Extreme Rules

To WWE ανακοίνωσε πως ο Daniel Bryan θα απουσιάσει από τα επόμενα μη τηλεοπτικά σόου. Η εταιρεία τον έχει ως "απών". Όπως γράφτηκε, ο ίδιος επέμεινε να εμφανιστεί για λίγο στο περασμένο Raw. Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ο πατέρας του, ήταν μόλις 57 ετών. Τον Bryan θα ξαναδούμε λογικά, στο pay-per-view Extreme Rules, εναντίον του Kane.

Για να συνεχιστεί το σενάριο, χωρίς τον Daniel Bryan, με ιατρικό ανακοινωθέν έγινε γνωστό πως είναι τραυματίας για κάποιο διάστημα. Επίσης, στο επόμενο Raw, η Stephanie McMahon ανακοίνωσε πως θα ζητήσει του συγνώμη, για ότι έπαθε από τον Kane. Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει τότε, ο Daniel Bryan, αλλά συζητιέται με δισταγμό από τους υπεύθυνους.

Το μέλλον των Wyatts και της Shield

Ο Bray Wyatt είναι προγραμματισμένο πλέον, να γυρίσει τον χαρακτήρα του σε συμπαθή προς το κοινό. Μαζί λογικά, θα ακολουθήσουν και οι Luke Harper & Erick Rowan, που περισσότερο έχουν τον ρόλο των ακολούθων του. Θα παραμείνει όμως στην μεριά των αντιπαθητικών, έως ότου αποφασιστεί να επιστρέψουν εκεί οι Shield, αφού το WWE θέλει τις δύο φατριές, στα αντίθετα στρατόπεδα πάντα.

Βέβαια, από την Shield αναμένεται να φύγει ο Roman Reigns, που θα ακολουθήσει μοναχική πορεία αγαπητού προς το κοινό. Αυτό, ήταν να γίνει πολύ καιρό νωρίτερα, όμως άλλαξαν τα πλάνα. Υπάρχει πιθανότητα οι Dean Ambrose & Seth Rollins να βρουν αντικαταστάτη και να συνεχιστεί η ύπαρξη της φατριάς.

"Ο CM Punk έχει φύγει για τα καλά"

Την άποψή του πάνω στο θέμα του CM Punk με το WWE, εξέφρασε μεταξύ άλλων, ο πρώην σεναριογράφος (και όχι μόνο) της εταιρείας, Chris DeJoseph, γνωστός και ως Big Dick Johnson (ψάξτε στο google για να δείτε το gimming του όσοι δεν τον θυμάστε...). Τόνισε για τον CM Punk πως έχει αποχωρήσει για τα καλά από το WWE, αλλά αυτό μπορεί κάποια στιγμή να αλλάξει, όμως όχι σύντομα.

Νέο 'όχι' του Mick Foley σε WWE

Όπως είχαμε ξαναγράψει, ο Mick Foley αρνήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο θρύλου με το WWE, αφού τόνισε πως θεωρεί ότι γίνονται λάθη στην συνεργασία και στον σχεδιασμό, με και για τα βιντεοπαιχνίδια και τις φιγούρες των παλαιστών. Αν δεν ακούσει πως θα γίνει κάποια αλλαγή, η απόφασή του είναι 'όχι'.

Στο περίμενε για ντεμπούτο ο Adam Rose

Από το Raw μετά την WrestleMania 30, αναμένεται το ντεμπούτο στο κύριο ρόστερ του WWE, του παλαιστή από το NXT, Adam Rose, του οποίου τα σποτ παίζουν συνέχεια σε Raw, SmackDown κτλ. Επίσης, κάθε εβδομάδα βρίσκεται στα παρασκήνια, αλλά δεν παίρνει ποτέ το ΟΚ για την πρώτη του εμφάνιση. Υπάρχει σύγχυση από την πλευρά του και όσων εμπλέκονται με το ντεμπούτο του, για το πότε επιτέλους θα γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *