Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

WWE Main Event (22/4): Μεγάλα ονόματα

Με αρκετούς φτασμένους παλαιστές, διεξήχθη το Main Event αυτής της εβδομάδας. Φυσικά χωρίς να υπάρξει κάποια ιδιαίτερη σεναριακή εξέλιξη, πέραν της κόντρας των νάνων και αυτής των Usos με τους Ryb-axel.

Ο Πρωταθλητής Intercontinental, Big E, επικράτησε του Alberto Del Rio. Ο πρώτος συνεχίζει ένα καλό σερί νικών και περιμένει τον αντίπαλό του, για το Extreme Rules. Ο δεύτερος δεν σταματά να χάνει και δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα, παρόλο που πρόκειται για έναν πρόσφατο πρώην Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Ο Sheamus νίκησε τον Titus O'Neil. Και οι δύο παλαιστές δεν έχουν κάποιο σενάριο ενόψει. Ο Sheamus ίσως μπει σε κόντρα με τον Bad News Barrett, με τον οποίο αντάλλαξε κουβέντες στο twitter.

Ο Ryback επιβλήθηκε του Jimmy Uso. Ο νικητής μαζί με τον παρτενέρ του στην tag team κατηγορία, Curtis Axel, αναμένεται να διεκδικήσουν τους Ομαδικούς Τίτλους που κατέχει ο ηττημένος, μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Jey Uso. Αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει στο Extreme Rules.

Τέλος, στην μάχη των νάνων, νικητής ο Hornswoogle επί του El Torito. Πρώτη νίκη του Swoogle επί του αντιπάλου του, εδώ και μερικές εβδομάδες. Ήταν φυσικό και επόμενο να γίνει η συγκεκριμένη κόντρα, από την στιγμή που είναι οι δύο μοναδικοί νάνοι στο ρόστερ. Πού θα οδηγηθεί και πότε θα τελειώσει όμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *