Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Spoilers για το SmackDown στις 25 Απριλίου

Διαβάστε τι έγινε στα γυρίσματα του SmackDown που θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή, 25 Απριλίου.

Στην έναρξη του SmackDown, η Vickie Guerrero ανακοίνωσε πως η Authority απουσίαζε, όμως υπάρχει ένας προγραμματισμένος αγώνας, εναντίον πολλών παλαιστών, για τους τρεις της Shield.

Yπήρξε σκηνικό με τους Paul Heyman, Zeb Colter, Jack Swagger και Cesaro, όπου πραγματοποιήθηκε ένα "debate" μεταξύ Colter και Heyman.

Οι δύο παραπάνω παλαιστές είχαν μεταξύ τους αγώνα. Ο Cesaro νίκησε τον Jack Swagger, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από την Shield (ήταν ένας από τους παλαιστές που θα αντιμετώπιζε).

Η ομάδα των Roman Reigns, Seth Rollins και Dean Ambrose, συνέχισε να επιτίθεται σε αντιπάλους της. Στα παρασκήνια διέλυσε και τους 3MB.

Ο Brad Madox επίσης δέχτηκε επίθεση, αφού στα μέσα της βραδιάς, έγινε υπεύθυνος για το σόου, αντί της Vicky Guerrero, με εντολή Triple H για να την προστατέψει από την βιαιότητα των Shield.

Επίσης, οι τρεις δεν άφησαν ποτέ να γίνει ο αγώνας του Fandango, τον οποίο πέταξαν μέσα σε δύο τραπέζια (ο Fandango μαζί με την Layla, ήταν να αντιμετωπίσουν τον Santino με την Emma).

Στο main event της βραδιάς, για αντίπαλοι της Shield έμειναν έξι άτομα. Αυτοί ήταν οι Titus O'Neil, Alberto Del Rio, Ryback, Curtis Axel, Bad News Barrett και Damien Sandow. Όλοι αυτοί δεν τα κατάφεραν, με την Shield να φεύγει νικήτρια.

Σε άλλους αγώνες, η διεκδικήτρια του τίτλου Divas, Tamina Snuka, νίκησε την Natalya.
Ο Curtis Axel νίκησε τον Jey Uso.

Τέλος, μετά από ένα εξαιρετικό promo του Bray Wyatt με στόχο φυσικά, τον John Cena, οι Erick Rowan και Luke Harper της Wyatt Family νίκησαν τους Cody Rhodes και Goldust.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *