Κατηγορίες HTML

Slide Show

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Foley: "O CM Punk πονούσε πολλά χρόνια"

Άλλη μια απόδειξη πως ο CM Punk λείπει λόγω ξεκούρασης από το WWE, αποτελεί η δήλωση του Mick Foley μέσω Facebook, ότι ήταν για πολλά χρόνια μέσα στους πόνους.

"Ναι, η απάντηση σε αυτή την αστεία φωτογραφία του CM Punk σε ένα κουτί γάλα ήταν απίστευτη. Παρόλο που σέβομαι την άποψη του καθένα - όσο δίνεται με σωστό τρόπο, πρέπει να διαφωνήσω με αυτούς που βρίσκουν μεγάλο λάθος του Punk απλά να αποχωρήσει." 

"Είμαι σαν ένα φάντασμα που μπαινοβγαίνει στο WWE, αλλά τα τρία τελευταία μου χρόνια, ποτέ δεν ήμουν σε ένα event του WWE, που ο Punk δεν υπέφερε από αφόρητο πόνο. Παγοκύστες, θερμοφόρες και επισκέψεις στους ειδικούς ήταν μέρος της καθημερινής του ρουτίνας όπως το να τρώει, να κοιμάται και να παλεύει." 

"Να αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο, με αυτό το βαθμό πόνου είναι δυνατό αν υπάρχει και πάθος, το οποίο μετέτρεψε ένα άγνωστο μικρό παιδί των ανεξάρτητων ρινγκ, σε έναν από τους καλύτερους superstars του WWE της γενιάς του." 

"Μιας και το πάθος φύγει, τότε όλα τα πράγματα που τον έκαναν σπουδαίο επηρεάζονται. Ξέρω τι είναι να περνάς μέσα από συναισθήματα, και να κάνεις ότι χρειάζεται να γίνει, μόνο και μόνο για τον μισθό. Δεν είναι ωραίο - αν και δεν μίλησα στον Punk από την νύχτα πριν φύγει, πιστεύω ότι έχει τόσο σεβασμό για αυτό που κάνει, ώστε να αφήνει τους ανθρώπους να βλέπουν τα συναισθήματα που περνάει." 

"Εάν ή όταν η μέρα που ο CM Punk επιστρέψει στο WWE, έρθει, ελπίζω να είναι με αυτό το πάθος που έκανε όλους εσάς να ενδιαφέρεστε για εκείνον αρχικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *