Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

NXT (17/4): Ξεπέρασε το εμπόδιο του Clay, ο Neville

Ο Πρωταθλητής NXT, Adrian Neville, έδειξε πως δεν φοβάται κανένα, βάζοντάς τα με τον θηριώδη Brodus Clay. Περαστικός από το σόου και ο Great Khali που αγωνίστηκε.

Ο Brodus Clay έχει βάλει στόχο να διεκδικήσει και να πάρει όσα δεν έχει καταφέρει έως τώρα στην καριέρα του και έτσι στόχευσε τον τίτλο του Neville. Αν και δεν ήταν υπό διεκδίκηση η "ζώνη", ο Πρωταθλητής κατάφερε να νικήσει με count-out, αφήνοντας τον Clay εκτός ρινγκ έως το 10ο μέτρημα του διαιτητή. Μετά τον αγώνα ο Adrian Neville αντεπιτέθηκε σε προσπάθεια επίθεσης του Clay και η κόντρα τους θα συνεχιστεί σίγουρα.

Άνετη νίκη πέτυχαν οι Tag Team Πρωταθλητές του NXT, The Ascension, επί των Cal Bishop και Wesley Blake, δείχνοντας πως είναι για μεγάλα πράγματα.

Πέρασε ένα εύκολο βράδυ από το NXT και ο Ινδός γίγαντας, Great Khali, που δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα εναντίον του οικολόγου CJ Parker.

Σε άλλα ματς, η κόντρα των Aiden English και Colin Cassady, συνεχίστηκε με νικητή τον πρώτο σε αυτό το επεισόδιο. Ο Camacho, έχοντας στο μυαλό του τον Adam Rose, του έστειλε μήνυμα, νικώντας εύκολα τον Oliver Grey. Τέλος, η νέα ομάδα των Jason Jordan και Tye Dillinger επικράτησε των Sawyer Fulton και Baron Corbin.


Τα αποτελέσματα συνοπτικά:
ΟAiden English νίκησε τον Colin Cassady
Ο Camacho νίκησε τον Oliver Grey
Οι Πρωταθλητές NXT Tag Team The Ascension νίκησαν τους Cal Bishop & Wesley Blake (αγώνας όχι για τους τίτλους)
Ο Great Khali νίκησε τον CJ Parker
Οι Jason Jordan & Tye Dillinger νίκησαν τους Sawyer Fulton & Baron Corbin
Ο Πρωταθλητής NXT Adrian Neville νίκησε τον Brodus Clay με count-out (αγώνας όχι για τον τίτλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *