Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

H επιστροφή της Evolution,το τουρνουά για το IC, Kane vs Bryan.

Θα ξεκινήσω λέγοντας, ότι βρίσκω την επιστροφή της Evolution πολύ καλή σεναριακά αφού οι Batista,Orton και ΗΗΗ έχουν ανοιχτά κοινά μέτωπα
Κοινό μέτωπο ενάντια στην Shield και κοινό μέτωπο απέναντι στον Daniel Bryan. Και τα τρία μέλη της Evolution θεωρώ ότι έχουν πολλά ακόμη να δώσουν στον χώρο καθώς κατά την δική μου ταπεινή άποψη και οι τρείς βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και,κακά τα ψέματα, πιστεύω ότι δεν υπήρξε ούτε ένας φαν της Ruthless Aggression era που δεν έκανε mark όταν έπαιξε η μουσική της Evolution,ωστόσο το κοινό δεν ήταν τόσο ζεστό εκεί και οι εκφωνητές θα μπορούσαν να κάνουν πολύ καλύτερη δουλειά!

Πολλοί απόρησαν με την απουσία του Ric Flair από την ομάδα, αν και νομίζω ότι η παρουσία του δεν είναι απαραίτητη καθώς δεν έχει κάτι να προσφέρει, τουλάχιστον μέσα στο ρινγκ. Θα μπορούσε να εκτελέσει χρέη μάνατζερ αλλά νομίζω ότι αυτόν τον ρόλο έχει αναλάβει η Stephanie. Το ιδανικότερο σενάριο κατα την γνώμη μου θα ήταν να "τσιμπήσουν" έναν πολλά υποσχόμενο ανέρχομενο αθλητή και με αυτόν τον τρόπο να τον προωθήσουν. Η καλύτερη επιλόγη για μένα θα ήταν ο Cesaro αλλά ήδη είναι με τον Paul Heyman και δεν βλέπω να υλοποιείται κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχουν πολλοί απο τους οποίους θα μπορούσαν να διαλέξουν έναν.

Σε γενικές γραμμές σαν φαν που μεγάλωσα παρακολουθώντας την Ruthless Aggression θα έλεγα ότι η επιστροφή της Evolution με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο!

Κane vs. Bryan

Υπάρχει η φήμη ότι ο Kane θα προκαλέσει τον Bryan για τον τίτλο στο Extreme Rules και πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν και πολλοί που είπαν ότι έχει καταντήσει βαρετό το σκηνικό με την μάσκα του Kane βάλε-βγάλε κάθε τρεις και λίγο.

Εγώ πιστεύω ότι είναι μια καλή ιδέα, γιατί αν όντως υλοποιηθεί το εν λόγω ματς, τότε αυτό σημαίνει ότι αφενός ο Bryan προορίζεται για long-term πρωταθλητής αφού είναι σχεδόν απίθανο ο Kane να κερδίσει τον τίτλο και αφεταίρου ο Kane επιστρέφει στο παλιό κλασσικό monster-gimmick που τον έκανε τόσο αγαπητό και γνωστό και αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να φανεί σαν σοβαρή απειλή για τον τίτλο του Daniel Bryan.

Ιntercontintental Title Tournament

Είχαμε καιρό να δούμε τέτοιου είδους τουρνουά και μπορώ να πω με σιγουριά ότι το απόλαυσα και με το παραπάνω.

Είμαι μεγάλος φαν του εν λόγω τίτλου και επιτέλους αρχίζει να ανεβαίνει πάλι το prestige του.Αν εκεί στο Connecticut φερθούν έξυπνα και η υπεράσπιση του τίτλου γίνει ψηλά στην κάρτα του Extreme Rules και όχι σε εβδομαδιαίο σόου (Raw/Smackdown) ή στο pre-show του special event, τότε νομίζω ότι ο τίτλος θα ανέβει ακόμα πιο πολύ. Αυτό που με χάλασε πολύ ήταν η νίκη του RVD επί του Alberto Del Rio. Θεωρώ μεγάλο λάθος να προωθείται ένας αθλητής στην ηλικία του RVD, ένας αθλητής που έχει υπάρξει πρωταθλητής στο παρελθόν και που "έχει κάνει το κομμάτι του" και  ένα ταλέντο σαν τον Del Rio να μένει πίσω.

Με εξαίρεση τον RVD λοιπόν θεωρώ ότι οι υπόλοιποι είναι αρκετά δυνατά χαρτιά για την διεκδίκηση του τίτλου. Θα ήθελα πολύ να δώ τον Cesaro να κερδίζει το τουρνουά και να έρχεται αντιμέτωπος με τον Big E, ο οποίος έχει δώσει αξία στον τίτλο, πείθει σαν πρωταθλητής και είναι επιβλητικός.

Οπότε θεωρώ ότι ένα ματς ανάμεσα σ αυτούς τους δύο, στο upper card του Extreme Rules θα τραβήξει τα βλέμματα και θα ανεβάσει πάρα πολύ τον τίτλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *