Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Main Event (15/4): Νέα διεκδικήτρια του τίτλου Divas

Τέσσερις αγώνες έγιναν στο WWE Main Event αυτής της Τρίτης και ο ένας ήταν πολύ σημαντικός, για την γυναικεία κατηγορία, καθώς ανέδειξε διεκδικήτρια του τίτλου Divas.

Η AJ Lee για κάποιον λόγο που δεν έχει διευκρινιστεί, απουσιάζει και δεν πήρε μέρος σε έναν αγώνα Battle Royal για την ανάδειξη της διεκδικήτρια του τίτλου Divas, που κατέχει η Paige. Σε αυτόν τον αγώνα όμως, νίκησε η παρτενέρ της το τελευταίο διάστημα, Tamina Snuka. Οι υπόλοιπες που αγωνίστηκαν Nikki Bella, Naomi, Cameron, Emma, Alicia Fox, Aksana, Eva Marie, Layla και Natalya. Μένει να φανεί τι έχει απογίνει η πρώην Πρωταθλήτρια και αν θα τα βάλει με την νέα διεκδικήτρια και φίλη της, Tamina Snuka.

Από τους υπόλοιπους τρεις αγώνες, ο πιο σημαντικός ήταν αυτός με το μεγαλύτερο όνομα. Ο Jack Swagger προσπάθησε πολύ εναντίον του γίγαντα Big Show, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Show με γροθιά KO, πήρε την νίκη.

Ο Bad News Barrett έχει γυρίσει στα ρινγκ για τα καλά και μετά την επιστροφή του, έχει μόνο νίκες, ενώ φαίνεται πως έχει μια πολύ καλή σχέση με το κοινό. Σε αυτό το σόου, νίκησε τον Sin Cara.

Τέλος, ο αγώνας Los Matadores εναντίον 3MB δεν ολοκληρώθηκε. Η προσοχή όλων στράφηκε στον ανταγωνιστή του νάνου της πρώτης ομάδας, El Torito, ο οποίος για λογαριασμό των "τριών ανδρών μπάντα" ήταν ο Hornswoggle.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *