Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Impact (24/4): Προς ολοταχώς για Sacrifice!

Την Κυριακή αυτή (27/4) θα διεξαχθεί το pay-per-view TNA Sacrifice και στο επεισόδιο του Impact Wrestling, είχαμε τις τελευταίες πινελιές που οδηγούν εκεί. Πήρε "πόντους" ο Magnus στην κόντρα του με τον Πρωταθλητή Eric Young.


Ο διεκδικητής του Παγκόσμιου τίτλου TNA, Magnus, τα έβαλε με τον Abyss, επειδή θεώρησε πως δεν τον βοήθησε. Αυτό οδήγησε σε μεταξύ τους αγώνα στο main event. Ο Magnus έχασε αφού χτύπησε αντικανονικά τον αντίπαλό του, και μετά άρχισε να του επιτίθεται. Σε βοήθεια για τον Abyss, έσπευσε ο Πρωταθλητής Eric Young, αλλά βρέθηκε επίσης στο καναβάτσο από τον Magnus.

Δύο διαφορετικές κόντρες, έφεραν τους κάποτε συμπαίκτες, Bobby Roode και James Storm, ξανά ως ομάδα στο ρινγκ, για να αντιμετωπίσουν τους Bully Ray και Gunner, που θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχα σε ξεχωριστά ματς, στο Sacrifice. Οι Beer Money όπως λεγόταν η ομάδα των πρώτων, κατάφερε και πήρε την νίκη.

Μια άλλη κόντρα είχε τα τελευταία επεισόδια μέχρι να ολοκληρωθεί στο Sacrifice. Ο Kurt Angle που με τον Willow, θα αντιμετωπίσει τους Ethan Carter III και Rockstar Spud, είχε αγώνα με τον τελευταίο, όπου και νίκησε. Ο Carter του επιτέθηκε, αλλά ο Willow εμφανίστηκε και επέβαλε την ισορροπία.

Οι Beautifull People επιτέθηκαν μετά από promo στην Πρωταθλήτρια Γυναικών, Madison Rayne, την οποία δεν μπόρεσε να βοηθήσει η Brittany. Αργότερα η Rayne (ομάδα με Gail Kim) ηττήθηκε κιόλας, από την Angelina Love (και την Velvet Sky), που διεκδικεί τον τίτλο στο Sacrifice.

Συνεχίστηκε η κόντρα που θα οδηγηθεί στο Sacrifice, ανάμεσα σε Anderson και Shaw. Ο πρώτος πήγε στο σπίτι του Samuel Shaw. Στιγμές αργότερα, ο τελευταίος εμφανίζεται και έρχεται στα χέρια με τον Anderson.

Τέλος, ο Kenny King αποχώρησε και έχασε με count-out, τον αγώνα του με τον Bobby Lashley.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *