Κατηγορίες HTML

Slide Show

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Spoilers για επεισόδια NXT και NXT Takeover

Πραγματοποιήθηκαν τα επεισόδια του NXT για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.


Στο πρώτο επεισόδιο:

Για το Πρωτάθλημα NXT, ο Πρωταθλητής Adrian Neville νίκησε τον Brodus Clay σε No DQ match. Ο Tyson Kidd νίκησε τον Bo Dallas.

Ο Adam Rose επικράτησε γρήγορα του Danny Burch. Ένα μέλος της παρέας του Rose, δέχτηκε επίθεση από τον Camacho.

Μετά από μια γρήγορη νίκη επί του Oliver Grey, ο Mojo Rawley δέχτηκε επίθεση από τον Aiden English, αλλά ήταν αυτός που είχε τον τελευταίο λόγο.

Στο γυναικείο τουρνουά για την ανάδειξη νέας Πρωταθλήτριας NXT, η Sasha Banks απέκλεισε την Bailey. Σε άλλο ματς, η Natalya νίκησε την Layla και προκρίθηκε.

Στο δεύτερο επεισόδιο:

Ο Triple H ανακοίνωσε πως στο NXT Takeover που θα γίνει live, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες τίτλου, για το Πρωτάθλημα NXT και το Γυναικείο Πρωτάθλημα NXT. Επίσης θα υπάρξει αγώνας battle royal για την ανάδειξη του διεκδικητή του τίτλου NXT.

Σε αυτόν οι τρεις τελευταίοι "επιζήσαντες", Tyson Kidd, Sami Zayn και Tyler Breeze, ακούμπησαν ταυτόχρονα στο έδαφος. Ο Triple H κανόνισε αγώνα μεταξύ των τριών αυτών, στο επόμενο επεισόδιο, για την ανάδειξη του διεκδικητή.

Στο γυναικείο τουρνουά, Η Charlotte επικράτησε της Emma και η Alexa Bliss την Alicia Fox. Charlotte, Alexa Bliss και Sasha Banks με την Natalya στην επόμενη φάση.

Ο Camacho αντιμετώπισε τον μασκοφόρο παλαιστή που έχει στο πλευρό του ο Adam Rose και νίκησε. Οι Calisto και El Locale νίκησαν τους Legionnaires.

Στο τρίτο επεισόδιο:

Ο Tyson Kidd νίκησε τους Sami Zayn και Tyler Breeze σε Triple Threat match και έγινε ο νέος διεκδικητής του Πρωταθλήματος NXT Championship.

Οι Ascension νίκησαν διάφορους παλαιστές και δήλωσαν πως θέλουν να διαλύσουν κι άλλους.

Στον ημιτελικό του γυναικείου τουρνουά, η Charlotte νίκησε την Alexa Bliss.

Ο Mojo Rawley νίκησε τον Aiden English, ενώ Ο Big Cass νίκησε τον Angelo Dawkins. Τέλος, ο οικολόγος CJ Parker, έκανε μαθήματα οικολογίας.

Στο τέταρτο επεισόδιο:

Σε αγώνα που αν ο Bo Dallas νικούσε θα έπαιρνε ευκαιρία τίτλου, κι αν έχανε θα έφευγε από το NXT, ο Big E τον νίκησε. Ο Bo Dallas είναι παρελθόν από το σόου, αναμένεται το ντεμπούτο του στο Raw.

Ο Πρωταθλητής NXT, Adrian Neville, νίκησε τον Curt Hawkins. Μετά το ματς, ο Tyson Kidd εμφανίστηκε και του είπε πως θα τον νικήσει για τον τίτλο.

Η Πρωταθλήτρια Divas WWE, Paige νίκησε την Tamina Snuka.

Ο Adam Rose νίκησε τον Camacho με count out.

Η Natalya νίκησε την Sasha Banks στο τουρνουά γυναικών. Ο τελικός για την ανάδειξη νέας Πρωταθλήτριας NXT, Natalya vs. Charlotte.

NXT Takeover Live (29 Μαΐου):

- Πρωτάθλημα NXT
Adrian Neville (c) VS Tyson Kidd

- Πρωτάθλημα Γυναικών NXT
Natalya VS Charlotte

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *