Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Main Event (29/4): Αντίστροφη μέτρηση


Αντίστροφη μέτρηση για το PPV Extreme Rules, ήταν το σόου του WWE, Main Event. Συναντήθηκαν οι Paige-Tamina, πριν βρεθούν αντιμέτωπες, συνεχίζει να προβληματίζει με την συμπεριφορά του ο Cody Rhodes, ενώ έγινε και ένας τρομερός αγώνας, μεταξύ του Bray Wyatt και του Sheamus.

Γλίτωσε από τα χειρότερα

Μεγάλη νίκη πήρε ο Bray Wyatt εναντίον του Sheamus σε έναν εξαιρετικό αγώνα. Ο τελευταίος γλίτωσε από την επίθεση των Luke Harper και Erick Rowan, χάρις στην παρέμβαση των The Usos.


Πρώτη και τελευταία ματιά

Πρώτη συνάντηση είχαν οι Paige και Tamina Snuka, μετά την ανακοίνωση του αγώνας του στο Extreme Rules, για τον Γυναικείο τίτλο της πρώτης. Στον αγώνα της με την Alicia Fox, η Paige νίκησε.


Χωρίς "φρένο" ο BnB

Ακόμα μια νίκη, στο τρομερό αήττητο σερί του, πρόσθεσε ο Bad News Barrett, εναντίον του Kofi Kingston. Πλέον οι σκέψεις του, μόνο στον αγώνα τίτλο για το Πρωτάθλημα Intercontinental, εναντίον του Πρωταθλητή Big E.


Διαλύεται η Brotherhood

Συνεχίζεται η σταδιακή αλλαγή χαρακτήρα για τον Cody Rhodes, που μίλησε αρκετά περίεργα σε συνέντευξή του στην Renee Young, μετά από μεγάλη νίκη του αδερφού του, Goldust, εναντίον του Alberto Del Rio.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *