Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Spoilers για SmackDown 2 Μαΐου

Πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το SmackDown, αυτής της Παρασκευής (02/5), το τελευταίο σόου, πριν το PPV Extreme Rules του WWE.


--- Ο τραυματίας Παγκόσμιος Πρωταθλητής WWE, Daniel Bryan, εμφανίστηκε για ένα promo, πριν τον αγώνα του με τον Kane, με τον τίτλο υπό διεκδίκηση, στο pay-per-view Extreme Rules. Ο αντίπαλός του, τον διέκοψε μέσω γιγαντοοθόνης, για να συνεχιστεί η κόντρα.

--- Παρέμεινε Πρωταθλητής United States, ο Dean Ambrose των Shield, που κατάφερε να νικήσει σε Fatal Four Way match, τους Alberto Del Rio, Ryback και Curtis Axel.

--- Οι Wyatt Family (Bray Wyatt, Erick Rowan, Luke Harper) νίκησαν τους Jimmy & Jey Uso μαζί με τον Sheamus.

--- Μετά από νίκη του κόντρα στον Jack Swagger, ο Rob Van Dam, δέχτηκε επίθεση από τον Cesaro.

--- Ο Alexander Rusev πήρε την νίκη λόγω αποβολής από τον αγώνα τους, του R-Truth, αφού παρενέβη ο Xavier Woods.

--- Νίκησε αλλά λόγω επίθεσης που δέχτηκε, ο Πρωταθλητής Intercontinental, Big E, από τον Titus O'Neil, που δεν σταμάταγε να τον χτυπά μέχρι που τον απέβαλε ο διαιτητής.

--- Ο Dolph Ziggler αντιμετώπισε και νίκησε τον Damien Sandow που παρίστανε όπως και στο Raw, τον "Magneto" από τους X-Men.

--- Για το WWE Superstars, πριν από το WWE Raw την Δευτέρα, έγιναν οι αγώνες: Damien Sandow VS Sin Cara με νικητή τον πρώτο και Tamina Snuka VS Natalya με νικήτρια την πρώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *