Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Spoiler: Αγώνες για WWE Extreme Rules

Αν είδατε το τελευταίο WWE Monday Night Raw, σίγουρα όλοι λίγο πολύ, θα καταλάβατε ποιοί είναι οι τρεις σίγουροι -πλέον- αγώνες για το Pay Per View, Extreme Rules.

Ο σίγουρος που ανακοινώθηκε κιόλας και το είδος του αγώνα, είναι η ρεβάνς του John Cena με τον Bray Wyatt, που θα γίνει μάλιστα μέσα σε Steel Cage (σιδερένιο κλουβί). 

Ο άλλος αγώνας που φάνηκε πως είναι σίγουρος και μένει μόνο η ανακοίνωση, είναι αυτός μεταξύ των τριών μελών της Shield (Seth Rollins, Roman Reigns, Dean Ambrose), με την επιστροφή της Evolution των Triple H, Batista και Randy Orton.

Επίσης, ειπώθηκε κάτι και για τον τρίτο προγραμματισμένο αγώνα, στο Raw. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής WWE, Daniel Bryan, θα έχει αντίπαλο στο pay-per-view, τον Kane που αφήνει τον ρόλο του Director of Operations και επιστρέφει ως τέρας και φορώντας την μάσκα του.

Πέραν αυτών, λογικά η νέα Πρωταθλήτρια Divas, Paige, θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της, από την πρώην Πρωταθλήτρια, AJ Lee, που δεν εμφανίστηκε στο πρόσφατο επεισόδιο του Raw, αλλά σίγουρα έχει δικαίωμα για ρεβάνς σε περίπτωση απώλειας του τίτλου.

Τέλος, ερωτηματικό είναι ακόμα, αν ο νικητής του τουρνουά για την ανάδειξη του νούμερο 1 διεκδικητή για τον τίτλο Intercontinental, θα πάρει αγώνα με τον Πρωταθλητή Big E, σε κάποιο εβδομαδιαίο show, ή στο Extreme Rules.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *