Κατηγορίες HTML

Slide Show

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

WWE Raw (14/4): Θρυλική επιστροφή της Evolution!

Η μνήμη του Ultimate Warrior τιμήθηκε από όλο το ρόστερ του WWE, με την έναρξη του Raw, σε ένα επεισόδιο που επέστρεψε η θρυλική ομάδα Evolution και επίσημα, ισοπεδώνοντας την Shield!

Το επεισόδιο ξεκίνησε φυσικά με το ρόστερ της εταιρείας να βρίσκεται στην ράμπα εισόδου και ένα βίντεο για τον Ultimate Warrior. Η μνήμη του πρώην παλαιστή που βρέθηκε και την περασμένη Δευτέρα στο Raw, τιμήθηκε όπως αρμόζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Κατά την διάρκεια όλου του σόου, είδαμε διάφορες στιγμές της καριέρας του Warrior.

Evolution is back!

Απουσία πήρε από το Raw, ο Πρωταθλητής WWE, Daniel Bryan (λόγω του γάμου του) και άφησε μόνη της, την ομάδα των Shield, τους οποίους στόχευσε ο Triple H με τους Randy Orton και Batista. Οι δύο τελευταίοι όμως, δεν έδειξαν πρόθυμοι να βοηθήσουν τον Triple H.

Στον αγώνα που είχαν οι Orton-Batista, εναντίον των Usos, παρενέβησαν οι Shield και τους επιτέθηκαν. Στην συνέχεια οι δύο τους μίλησαν ξανά με τον Triple H και την Stephanie McMahon. Ο Brad Madox υποχρεώθηκε να ανακοινώσει στην Shield ότι θα αγωνιστεί στο τέλος της βραδιάς, με αντιπάλους που θα μάθει πριν τον αγώνα.

Αντίπαλοι για τους Shield ήταν οι: Alberto Del Rio, Jack Swagger, Fandango, 3MB, Titus O’Neill, Rybaxel, Alexander Rusev, και Bad News Barrett. Οι τρεις της Shield δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο πλήθος των αντιπάλων τους.

Η μουσική της Evolution ακούστηκε όταν είχαν ισοπεδωθεί οι Roman Reigns, Seth Rollins και Dean Ambrose. Ο Triple H, ο Batista και ο Randy Orton εμφανίστηκαν παρέα και ανέλαβαν την Shield. Εφάρμοσαν και στους τρεις τους αντιπάλους όλες τις τελικές τους κινήσεις και έδειξαν στο τέλος πως είναι πλέον ομάδα (οι τρεις τους είχαν να βρεθούν μαζί ως Evolution από τον Αύγουστο του 2004).

Ρεβάνς σε Steel Cage για Cena VS Wyatt

Η κόντρα του John Cena με τον Bray Wyatt και με την Family, συνεχίστηκε. Ο Bray μίλησε για τον Cena και τον κάλεσε να εμφανιστεί. Ο τελευταίος προσπάθησε να γελοιοποιήσει τον Wyatt και τους άλλους δύο. Τέλος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Extreme Rules με αγώνα μέσα σε σιδερένιο κλουβί.

Τουρνουά για το Πρωτάθλημα Intercontinental

Διοργανώθηκε τουρνουά, για να βγει ο διεκδικητής του τίτλου Intercontinental του Big E. Στον πρώτο αγώνα, ο Rob Van Dam κέρδισε τον Alberto Del Rio. Ο Paul Heyman (που μίλησε για λίγο και για τον Brock Lesnar), παρουσίασε τον Cesaro, ο οποίος νίκησε τον Henry και προκρίθηκε. Επόμενος που προκρίθηκε, ο Sheamus σε βάρος του Swagger. Τέλος, ο Bad News Barrett απέκλεισε τον Dolph Ziggler και συμπλήρωσε την τετράδα.

Επιστρέφει ο μασκοφόρος Kane

Νευρίασε ο Kane που άκουγε πολλά παράπονα και αντιρρήσεις τελευταία από όλους και αποφάσισε να επιστρέψει στην δράση, φορώντας την μάσκα του, μετά από φοβερή λεκτική επίθεση από την Stephanie McMahon. Είδαμε και βίντεο με όσα τρομακτικά έχει κάνει ως... τέρας.

Tag Team δράση και τα υπόλοιπα του σόου

Η νέα Πρωταθλήτρια Divas, Paige, αντιμετώπισε την Alicia Fox και συνέχισε με νίκη. Η Lana παρουσίασε τον Alexander Rusev, που σε αγώνα νίκησε τον Xavier Woods και επιτέθηκε και στον παρτενέρ του, R-Truth. Ο Damien Sandow τα έβαλε με τον Big Show και το πλήρωσε με μια γροθιά.

Σε μεγάλη άνοδο είναι τελευταία οι Ryback και Curtis Axel, που κατάφεραν να νικήσουν τους πρώην Tag Team Πρωταθλητές, Cody Rhodes και Goldust. Σε μεικτό αγώνα Tag Teams, το ζευγάρι Fandango και Layla, νίκησε τους Santino Marella και Emma.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *