Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Παλαιστές που μοιάζουν με άλλους διάσημους!

Παντού σε όλους τους χώρους υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ διάσημων προσώπων. Ψάξαμε συγκρίσεις που συζητήθηκαν μεταξύ εξωτερικής εμφάνισης παλαιστών, με διάσημους ανθρώπους από όλους τους χώρους και μαζέψαμε μερικές περιπτώσεις!

Rob Van Dam - Jean Claude Van Damme
Ο Rob Van Dam "βαφτίστηκε" έτσι από τον πρώτο promoter που συνεργάστηκε στην καριέρα του, τον Ron Slinker, λόγω της ομοιότητά τους με τον γνωστό ηθοποιό, Jean Claude Van Damme. Οπότε, η ομοιότητά τους είναι αναγνωρισμένη.

Barrett - Shawn Horcoff
Ο Shawn Horcoff είναι Καναδός παίκτης χόκεϊ και η ομοιότητά του με τον Barrett έχει γίνει θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο, ειδικά στο ξεκίνημα του παλαιστή στο WWE. Πολλές γκριμάτσες τους και φωτογραφίες τους είναι ολόιδιες.

Edge - Jayson Werth
O Werth είναι επαγγελματίας παίκτης μπέισμπολ και μοιάζει καταπληκτικά με τον παλαίμαχο παλαιστή και Hall of Famer, Edge. Και η δική τους ομοιότητα έχει συζητηθεί αρκετά κατά διαστήματα.

The Rock - Rob Schneider
Και οι δύο Αμερικανοί ηθοποιοί, ο The Rock φυσικά και παλαιστής, αλλά εμφανώς και πιο μελαψός από τον Schneider. Η ομοιότητά τους είναι περισσότερο λόγω μερικών εκφράσεων που έχουν ίδιες σε κάποιες φωτογραφίες.

John Cena - Channing Tatum
Ο Channing Tatum είναι γνωστός Αμερικανός ηθοποιός. Εν μέρει ίδιο επάγγελμα έχει και ο John Cena. Έχουν μερικά ίδια χαρακτηριστικά, αλλά πιο πολύ από όλα μοιάζει το απίστευτα τετράγωνο σχήμα του προσώπου τους!

Darren Young - John Cena
Εκτός από τον Tatum, ο Cena έχει έναν "αδερφό" εντός του WWE, επίσης παλαιστή! Ο Darren Young είναι η μελαψή έκδοση του Cena και σίγουρα η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική με διάφορες ελαφροήθιες να κυκλοφορούν στο ίντερνετ!

Chris Jericho - Gordon Ramsay
Πολλές συγκρίσεις έχουν γίνει με το πρόσωπο του Chris Jericho. Μια από τις πιο επιτυχημένες είναι με τον Gordon Ramsay, διάσημο Αμερικανό σεφ, με αρκετές εκπομπές μαγειρικής. Ακόμα και ο Y2J το έχει σχολιάσει μην θέλοντας να πειστεί!

Chris Jericho - Jon Bon Jovi
Για εκείνη την σύγκριση που ίσως αισθανόταν λίγο πιο υπερήφανος, λόγω του ότι είναι φτασμένος τραγουδιστής, είναι με τον Jon Bon Jovi, που σίγουρα οι ομοιότητές τους είναι αρκετές, ξανθό μαλλί και λοιπά.

The Miz - Jensen Ackles
Αρκετή ομοιότητα έχει ο The Miz, με έναν Αμερικανό ηθοποιό. Τον Jensen Ackles. Οι συζητήσεις γίνονται περισσότερο από θαυμαστές της σειράς που παίζει ο Ackles, που υποστηρίζουν ότι φέρνει πολύ το σουλούπι του ενός με του άλλου.

Roman Reigns - Rob Trujillo
Μια τρομερή ομοιότητα έχει ο Roman Reigns της Shield και είναι με τον μπασίστα Robert Trujillo των Metallica. Το μακριό μαύρο μαλλί τους, αναδεικνύει την ομοιότητα τους. Μάλλον πρόκειται για μεταγενέστερη έκδοση του Reigns.

Gunner - Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Τρομερή ομοιότητα που ανακάλυψα όταν παρατήρησα τον Gunner. Έχει παρόμοια χαρακτηριστικά προσώπου με τον Έλληνα επιθετικό, Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς πως πρόκειται καταπληκτικό ταίριασμα.

CM Punk - Hugh Jackman
Ο CM Punk, ιδιαίτερα όταν είχε αφήσει τα γένια του στα πλάγια και ξύριζε μόνο το μουστάκι του, έμοιαζε τρομερά στον χαρακτήρα Wolverine. Όχι τόσο στον Hugh Jackman που τον υποδυόταν, αλλά λόγω της γενειάδας στον χαρακτήρα από τους X-Men.

Zack Ryder - Bradley Cooper
Τρομερή ομοιότητα διαθέτει ο Zack Ryder με τον γνωστό ηθοποιό Bradley Cooper. Ο "woo-woo-woo" εκτός του ξανθού χρώματος τόσο των μαλλιών όσο και της επιδερμίδας, έχει πολλά ίδια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, ίσως να'ναι χαμένα αδέρφια!

Jeff Hardy - David Beckham
Μην βιαστείτε να πείτε για ατυχής σύγκριση. Σίγουρα ίσως πρόκειται για υπερβολή, αλλά τόσο τα πολλά τατουάζ και των δύο, όσο και το σχεδόν πάντα ανασηκωμένο φρύδι τους, αναδεικνύει τις όποιες ομοιότητες έχουν!

Frankie Kazarian - Antonio Banderas
Πραγματικά αν δεν ήξερε κάποιος πως δεν έχουν σχέση συγγένειας και τους έβλεπε μαζί, θα τους περνούσε για δίδυμους. Ο γνωστός ηθοποιός είναι ίδιος με τον παλαιστή.


*Στείλτε μας προτάσεις σας με παλαιστές και διάσημους σταρ που μοιάζουν μεταξύ τους, για να προσθέτονται στο άρθρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *