Κατηγορίες HTML

Slide Show

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Global Wars (10/5): Χωρίς εκπλήξεις

Αναμενόμενα τα αποτελέσματα του iPPV Global Wars των Ring Of Honor και New Japan Pro Wrestling, με τον Adam Cole να παραμένει Πρωταθλητής του ROH.

Στο main event, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ROH, Adam Cole, νίκησε και κράτησε τον τίτλο, με αντίπαλο τον Kevin Steen, στον μεγαλύτερο αγώνα της βραδιάς, όπου αν και είχαν αρκετά λάθη, ήταν καλό ματς.

Νίκη για την ομάδα του AJ

Οι Bullet Club, AJ Styles (Πρωταθλητής IWGP) και Karl Anderson (το ήμισυ των Πρωταθλητών Tag Team IWGP), νίκησαν τους Kazuchika Okada και Gedo. Ο αγώνας πριν καν αρχίσει ήταν αυτός που περίμεναν οι οπαδοί περισσότερο, λόγω και του AJ Styles το μεγαλύτερο όνομα της βραδιάς.

Κράτησε τον τίτλο και ο Lethal

Ο Jay Lethal κράτησε τον Τηλεοπτικό τίτλο του ROH σε αγώνα εναντίον των Tommaso Ciampa, Matt Taven και Silas Young. Την νίκη την πήρε από τον Taven.

Παρέμειναν Πρωταθλητές οι Young Bucks

Οι Young Bucks (Matt & Nick Jackson) κράτησαν τους Tag Team τίτλους IWGP Jr., νικώντας τους Forever Hooligans (Rocky Romero & Alex Koslov) και Time Splitters (Alex Shelley & KUSHIDA), όντας φοβεροί.

Ασταμάτητοι οι Briscoes

Οι Briscoes ήταν καταιγιστικοί και νίκησαν τις ομάδες ReDragon, των Kyle O'Reilly & Bobby Fish, και The Decade, των Jimmy Jacobs & B.J. Whitmer, σε έναν άκρως απολαυστικό και εντυπωσιακό αγώνα.

Νίκησε αλλά "τις έφαγε" ο Cedric

Ο Cedric Alexander επιβλήθηκε του Roderick Strong. Ο Cedric κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Strong που με την ομάδα του τους Decade του είχαν κάνει την ζωή δύσκολη. Μετά το ματς, η φατριά εμφανίστηκε και επιτέθηκε στον νικητή.

Εντυπωσίασε το Μαράκι

Σε αγώνα που άνοιξε το σόου, ο Mike Bennett νίκησε τον A.C.H.. Ποιο εντυπωσιακή από ολόκληρο το σόου ήταν η Maria Kanellis. Η Ελληνοαμερικανίδα βρέθηκε στο πλευρό του Bennett, όπου δέχτηκε και ένα spear από τον αγαπημένο της κατά λάθος φυσικά.

Συνέχισε το σερί του ο RDE

Ο RD Evans επέλεξε τον αντίπαλό του και νίκησε τον εκφωνητή αγώνων, Bobby Cruise, για να συνεχίσει "Το Σερί" νικών που ισχυρίζεται πως έχει.

Σε ένα από τα πιο σύντομα ματς της βραδιάς, ο Michael Elgin επικράτησε του Takaaki Watanabe.

Οι Ιάπωνες τα είπαν μεταξύ τους σε tag team αγώνα, όπου η ομάδα των Hiroshi Tanahashi & Justin Liger νίκησαν τους Shinsuke Nakamura & Jado.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *